"ВИДИТЕ НА ШТА ЈЕ СПАО БРАНО МИЋУНОВИЋ": Копривица прозвао контроверзног бизнисмена за паљење аутомобила Игора Ћетковића

В. К.

03. 03. 2021. у 17:33

ЛИСТА "Мир је наша нација – Не дамо Никшић" одржала је конференцију за новинаре поводом паљења аутомобила њеном активисти, Игору Ћетковићу.

ВИДИТЕ НА ШТА ЈЕ СПАО БРАНО МИЋУНОВИЋ: Копривица прозвао контроверзног бизнисмена за паљење аутомобила Игора Ћетковића

Фото: В. К.

Момо Копривица, носилац листе,  је рекао да је аутомобил запаљен породици која нема никакве нерашчишћене рачуне, али којој је грех, кривица што не мисли по диктату одлазећег режима.

- И то је већ низ, континуитет насиља које примењује одлазећа локална власт, криминална хунта. Ово су сцене какве Никшић не памти: да се у једној политичкој кампањи напада старина од 82 године, а затим да се пале аутомобили савесних људи, који ником нису дужни. Сасвим је јасно да је ова паљевина и напад на приватни посјед Игора Ћетковића освета за скуп у Кочанима, он је један од организатора масовног скупа и он је пресудно допринео да се организује тај скуп који је био масован, одржан у домаћинском, богатом, поштеном крају Никшића, али у којем очигледно, ординирају неке криминалне хорде које се сад желе укључити у политички процес, нагласио је Копривица. -Ово су екстреми који никад никоме ништа добро нису донели осим свом џепу и налогодавцима. Они би све што је чисто поштено ставили на ломачу. Ово је акт без преседана. Нема сумње ко стоји иза тога. Ако се има у виду да је исти тај Игор Ћетковић нападнут и пре недељу дана. Он је вишеструка жртва криминалних хорди. Јасно је ко стоји иза напада, која је политичка и криминална позадина и ко се све укључио у кампању ДПС-а.

Копривица је прозвао контроверзног бизнисмена Брана Мићуновића.

- Ето видите на шта је спао некад велики мафијаш: од шефа ОКГ-а дошао до шефа ОРГ група месних пиромана. И то је чињеница. И на то смо га ми свели. Његово деловање је разоткривено. Замислите ту храброст да не сме на мене, него на сиротињу која је само крива што не мисли као одлазећа власт и која на свом приватном поседу ставља билборд једне локалне листе. Позивам га да изађе на црту, зна ђе сам, уместо што шаље пиромане на куће никшићке сиротиње, и уместо што његови активисти скачу по билбордима, нека се мане тога, нека изађе на црту, зна ђе сам – казао је Копривица, позивајући Мићуновића  

да дође на сучељавање „уместо што се крије иза Сање Дамјановић“.

- То би било поштено - поручио је Копривица, означивши Брана Мићуновића као стварног носиоца изборне листе ДПС-а на никшићким изборима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)