ЦРНА ГОРА У НЕВЕРИЦИ: Сада је јасно ко стоји иза формирања Кавачког клана

Novosti online

03. 03. 2021. у 11:58

ПЕТАР ЛАЗОВИЋ, син Зорана Лазовића, запослен у Сектору за борбу против организованог криминала и корупције (СБПОКК), редовно одржава контакт са Радојем Звицером, вођом Кавачког клана.

ЦРНА ГОРА У НЕВЕРИЦИ: Сада је јасно ко стоји иза формирања Кавачког клана

Фото Архива Новости

Недавно је млађи Лазовић био почасни гост на слави Радоја Звицера, чиме је још једном потврђено да његов отац Зоран, формално и суштински стоји иза формирања овог криминалног клана.

Према оперативним подацима неколико служби, Петар Лазовић комуникацију са Радојем Звицером свакодневно остварује преко криптованог телефона, а она је у последње време усмерена у правцу обрачуна са лидерима ДФ- а Андријом Мандићем и Миланом Кнежевићем који им ремете планове и жестоко се противе останку Лазовићевих кадрова у безбедносном сектору.

Безбедност Андрије Мандића и Милана Кнежевића додатно је угрожена након њихових посlедњих конференција за штампу на којима су јавно прозивали Зорана Лазовића за његове везе са кавачким кланом, али и за логистику коју је његов син Петар прузао Вељи Беливуку приликом доласка у Црну Гору.

Према нашим поузданим информацијама циљ Лазовићевог клана је изазивање безбедносног хаоса у Црној Гори оног тренутка кад буде смењен са позиције заменика директора полиције, и коначни обрачун са Андријом Мандићем и Миланом Кнежевићем.

Недавно је о томе говорио и ГСТ Миливоје Катнић тако што је Зорана Лазовића означио као најбољег полицајца на Балкану исказујући страх што ће се десити са Црном Гором ако он буде удаљен из полиције. Подсећамо да су управо лидери ДФ- а иницирали измене тужилачких закона како би отпоцели демонтажу спреге организованог криминала и специјалног тужилаштва на чијем челу је Миливоје Катнић који је у кумовским везама са Зораном Лазовићем.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)