МУСЛИМАНСКА ГРАЂАНСКА ИНИЦИЈАТИВА: Подржавамо коалицију „За будућност Никшића“, желимо бољу будућност

Новости онлине

02. 03. 2021. у 12:20

Као представници нашег народа и оснивачи Муслиманске грађанске иницијативе, препознали смо у позиву на дијалог лидера Демократског фронта са мањинским заједницама прилику да превазиђемо све проблеме из прошлости које тиште нације којима припадамо.

МУСЛИМАНСКА ГРАЂАНСКА ИНИЦИЈАТИВА: Подржавамо коалицију „За будућност Никшића“, желимо бољу будућност

Марко Ковачевић / Фото За будућност ЦГ

Предуго смо у Црној Гори имали међусобно неразумевање и мржње који су нас вукли у регресију, а не у бољу будућност за нас и нашу децу. Црна Гора мора постати земља која уважава све разлике и конфесије и да никада више не дозволи да било који народ буде народ другог реда.

Тај позив који је дошао након избора 30. августа представља одличну прилику да грађани Црне Горе више не брину да ли ће бити дискриминисани ако клањају или ако се крсте, ако иду у џамију или цркву, а одлично знамо да је бивша власт управо на томе делила становништво Црне Горе.

За нас је иницијатива Демократског фронта представљала искрену намеру на путу ка решењу свих неспоразума. То није важно само због самих међуљудских односа, него и због економског и социјалног напретка.

Као млади интелектуалци, знамо да је то најбољи избор јер желимо да живимо у земљи и да стварамо заједно са другима, без страха за боље сутра. У таквој Црној Гори ће бити места за све, што ће донети бољи стандард и привредни развој.

Зато смо одлучили да подржимо коалицију 'За будућност Никшића' и њеног носиоца листе, Марка Ковачевића, који ће сигурно водити рачуна да обезбеди бољи живот свих Никшићана, без обзира на националну и верску припадност.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)