ДВА ПУТА ПРСТ У ОКО СРБИЈИ: Дритан поново честитао "независност" лажној држави Косово!

Novosti online

26. 02. 2021. у 20:29

ДВА ПУТА ПРСТ У ОКО СРБИЈИ: Дритан поново честитао независност лажној држави Косово!

Фото: ЕПА

ЗАМЕНИК премијера Црне Горе, Дритан Абазовић поново је пожелео тзв. Косову срећну "тринаесту годишњицу независности", реагујући на критике председника општине Тузи Ника Ђелошаја да Приштини није упутио честитку и постављајући му контра питање, зашто председник Црне Горе не објављује јавно коренспонденцију са тзв. Косовом и да ли му можда сада то више није важно, преноси РТК.

Абазовић је истакао да није желео да постане део Кривокапићеве владе све док није потписан споразум да Црна Гора неће преиспитивати независност Косова.

„Честитао сам (тзв.) Косову независност, честито је и премијер. Што се тиче (тзв.) Косова јасно вам је да нисам био спреман да се придружим коалицији у влади Црне Горе без потписивања споразума да је питање независности (тзв.) Косова неповредиво, што се тиче нове владе - рекао је Абазовић.

Лидер покрета Црно на бијело Дритан Абазовић истиче да је нормално да "суседи" на Балкану граде добре односе уз међусобно поштовање.

- Што се тиче честитке, објављена је на два језика и то је нешто што се лако може видети, јер је јавно. Владина политика је таква да жели да створи најбоље могуће односе са свим земљама у региону и покуша да допринесе слабљењу поларизације и повишених тензија - рекао је Абазовић.

(Косово онлајн)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)