КОМИТЕ ОПЕТ ПСУЈУ "ЧЕТНИЧКЕ МАЈКЕ" И ВРЕЂАЈУ СРБЕ: Срамне сцене у Грахову, погледајте како су дочекали министра Стијовића (ВИДЕО)

В. К.

24. 02. 2021. у 21:27

СРАМНО су дочекали појединци из Грахова код Никшића министра пољопривреде, шумарства и водопривреде Александра Стијовића.

КОМИТЕ ОПЕТ ПСУЈУ ЧЕТНИЧКЕ МАЈКЕ И ВРЕЂАЈУ СРБЕ: Срамне сцене у Грахову, погледајте како су дочекали министра Стијовића (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

Они су носећи црногорске заставе, и са припремљеним озвучењем и преко микрофона слали ружне поруке на адресу Стијовића коме, како један од националиста рече неће дозволити да дође у Грахово, јер је Грахово црногорско!?

Псовали су "четничку мајку" и да не дају Црну Гору коју ће бранити од душмана. 

- Нисте добродошли у Грахово. Нисте јер је већинско Грахово црногорско. Лако ћете овог пута моћи пребројати гласове. Моћи ћете то да урадите на све руке. Нисте добродошли у Грахово као министар, можете само доћи као путник пролазник или туриста - поручио је један од најгласнијих окупљених.

Било је увредљивих тонова - "ви сте издајници, марш одавде".

Тензије су, међутим, касније спласнуле када је  министар Стијовића рекао да је Влада премијера Кривокапића Влада свих грађана Црне Горе и да је дошао како би разговарао са мештаним о решењима проблема у шумарству, проблема наводњавања и других којима је овај крај заокупљен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)