СРБЕ ПРИВОДЕ У НИКШИЋУ: ДПС у паници, прети им дебакл на изборима

В.К.

29. 01. 2021. у 18:54

НЕКОЛИКО држављана Србије током дан приведено је у никшићки Центар безбедност где се у присуству акдвоката саслушавају у својству грађана. Не зна се да ли њихов борак у Никшићу има везе са предизборним активностима у том граду.

СРБЕ ПРИВОДЕ У НИКШИЋУ:  ДПС у паници, прети им дебакл на изборима

Фото: Весна Радојевић

Вршилац дужности директора Управе полиције Веско Дамјановић изјавио је да приведени држављани Србије нису имали боравишну дозволу, подсетивши да је Закон о странцима био прекршен на начин да држављани друге државе нису поседовали регулисан боравак.

Полиција је данас упала у просторије које користе пријатељи људи са листе „За будућност Никшића“ због чега је уследила реакција те политичке групације.

- Акција полиције у Никшићу, у којој се десио класични препад и атак на људе из Србије који потпуно легално бораве у нашем граду, показатељ је да су на челу никшићке полиције и даље слуге ДПС-а, који су се директно укључили у предизборну кампању. Ови људи ничим нису повредили било који закон Црне Горе, али је за овдашње полтроне ДПС-а у униформама и правосуђу довољно што они долазе из Србије, док се са друге стране некажњено одвијају непочинства ДПС-а, малверзације и партијско запошљавање, саопштено је из медијског тима За будућност Никшића.

- Наравно и ова данашња акција је показатељ да ће ДПС убедљиво изгубити изборе у Никшићу, па одатле ова паника и параноја и разбојнички потези шефа полиције, који никако да схвате да је прошло време терора, а свакако те усијане главе треба да знају да долази време када ће одговарати за све што су радили грађанима Никшића, нарочито у времену литија, када су без разлога хапшени Владика Јоаникије, свештенство и верници.

Из листе за будућност Никшића додају да су сународнике из Србије ухапсиле параполицијске снаге, што их не чуди јер су такве снаге управо годинама биле ослонац и стуб режима Мила Ђукановића.


- Свакако време правне државе неумитно долази и самим тим овакве акције поражених режимлија се више неће догађати. Што се тиче људи из Србије да би јавности разјаснили неке ствари, то су људи који су и раније професионално били ангажовани у нашим кампањама као саветници и медијски и маркетиншки стручњаци.

Али опет понављамо, изгледа да само сметају они који долазе из Србије, док параполицијским снагама пораженог диктатора не сметају медијске агенције које ДПС ангажује из Хрватске или пак Албанске странке из Тетова и Тиране као и Бошњачка странка из Сарајева, проблем је један и основни а он се зове србофобија која се у Црној Гори промовише од 1945. до данас али ће њени креатори морати да прихвате да су Срби аутохтони народ у Црној Гори и да су наши сународници из Србије и Републике Српске овде добродошли ма којим поводом долазили.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВЕЛИКИ ЧОВЕК, УМЕТНИК И ПОРОДИЧНИ ПРИЈАТЕЉ: Ђоковић изразио саучешће поводом смрти Гаја Војводића