ЕПИЛОГ ЗАДРЖАВАЊА ДРЖАВАЉАНИНА СРБИЈЕ НА ГРАНИЦИ: Пљеваљска полиција одузела тробојке, 26 хиљада евра и три лаптопа

М. Д.

25. 01. 2021. у 21:35 >> 21:38

ЕПИЛОГ ЗАДРЖАВАЊА ДРЖАВАЉАНИНА СРБИЈЕ НА ГРАНИЦИ: Пљеваљска полиција одузела тробојке, 26 хиљада евра и три лаптопа

Фото: Пљеваљски портал

ОД држављана Србије Р.П, М.М. И Н.С, као и црногорског држављанина, Пљевљака Р. Ш, који су данас, у два одвојена возила, контролисани на Граничном прелазу Ранче, полиција је одузела 11 српских застава, 26.500 евра и три лаптопа.

Њих је Црногорска гранична полиција задржала при уласку у Црну Гору, након што је установљено да у аутомобилу проседује десетак српских застава.

Накнадном контролом од њих је одузет новац и три нова лаптопа.

Након задржавања око сат времена на Граничном прелазу приведени су у Центар безбедности Пљевља ради даљег претреса и давања изјаве.

Р.П. је за „Новости“ казао да се у ЦБ Пљевља налази већ три сата и да му није јасно због чега је толико задржан због пар застава које су ту случајно биле.

Према незваничним информацијама из полиције од држављана Србије Р.П. и М.М. који су данас приликом уласка у Црну Гору контролисани на Граничном прелазу Ранче, поред 11 српских застава одузет је и новац и нов лаптоп.

Код Р.П. је било 7.000 евра а код М.М. 5.000 еура. Обојица су били у возилу марке „мерцедес“.

Такође, контролисана је и „шкода супеб“, у којој су били државаљанин Србије Н.С. и Пљевљак Р. Ш.

Према незваничним информацијама полиције је од Н.С. одузела 7.600 евра, а од Р. Ш. 6.900 евра, док су у возилу пронађена два нова лап топа, марке Леново.

Незванично све ствари су одузете и биће предмет даље контроле, док су лица након вишесатног задржавања пуштена из ЦБ Пљевља.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)