ЗАСТРАШУЈУЋИ СНИМАК ИЗ БАРА: Дечака (13) брутално туку, док други све то посматрају и снимају (ВИДЕО)

Б. Д.

25. 01. 2021. у 09:50

ЗАСТРАШУЈУЋИ СНИМАК ИЗ БАРА: Дечака (13) брутално туку, док други све то посматрају и снимају (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

ГРУПА на једног – вршњачко насиље у центру Бара испред мега маркета.

Застрашујући снимак суровог понашања, бруталног ударања вршњака, понашање групе дечака од којих један нападачу говори “раскрвари га”, згрозио је Баране.

Жртва малолетничког насиља је 13-годишњи дечак из Бара, кога је брутално, шакама у пределу главе тукао вршњак док су други посматрали и снимали. У једном моменту жртви прилази још један из групе удара  га неколико пута.

Полиција је у недељу вече  идентификовала актере вршњачког насеља убрзо након што се  у јавности појавио снимак. Сви актери вршњачког насиља, као и њихови родитељи су у полицији.


У полицији је потврђено да је поступање у току.

- Идентификовани су актери вршњачког насиља. Са полицијом предузимамо мере расветљавања вршњачког насиља. Главни актер  као и већина њих су млађи од 14 година. Један из групе је старији од 14 година, казао је руководилац Основног државног тужилаштва тужилац Радован Ђуришић  који је додао да ће се тужилаштво након прикупљених доказа изјаснити о евентуалном постојању кривичног дела.

Према снимку у групи је било седам – осам дечака.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

sima

25.01.2021. 18:10

Ovo nisu dečaci,ovo je rulja huligana koji traže samo jednu žrtvu jer su plašljivi. Lako je tući jadnog dečka kad je sam, a njih je krdo. Nisu to deca,to su bande vandala ,napadaju kao vukovi u čoporu. E taj čopor treba strogo kazniti zajedno sa roditeljima. Đilkoši,čopor opkolijo jednog dečka. Al neka se nadaju da će im se to istom merom vratiti.