ОПЉАЧКАЛА СТАРЦА, ОТЕЛА МУ НОВАЦ И МОБИЛНИ: У Пљевљима због разбојништва ухапшена жена (32), несрећни човек завршио у болници!

М. Д.

23. 01. 2021. у 20:02

ОПЉАЧКАЛА СТАРЦА, ОТЕЛА МУ НОВАЦ И МОБИЛНИ: У Пљевљима због разбојништва ухапшена жена (32), несрећни човек завршио у болници!

Фото: М. Дробњак

ПЉЕВАЉСКА полиција је лишила слободе тридесетдвогодишњу Пљевљанку П.Р. због основане сумње да је извршила кривично дело разбојништва.

Њу полиција сумњичи да је, у петак око 18 часова, физички напала суграђанина Ђ.Р (83) у његовом стану који се налази у Омладинској улици у Пљевљима.

Сумња се да је П.Р. суграђанину Ђ.Р нанела повреде и том приликом му отуђила 370 евра, као и мобилни телефон.

Наиме, Пљевљак Г.В је у петак око 18 часова обавестио дежурну службу ЦБ Пљевља да му је у улици Омладинска на кућна врата дошао комшија Ђ.Р (83) са траговима крви на себи, говорећи неразговетно, али да је успио да схвати да га је неко физички напао и опљачкао, те да је позвао хитну медицинску помоћ.

Он је превезен у пљеваску болницу на даље лечење, док је полиција обезбедила место догађаја.

У пљеваљској болници од Ђ.Р полиција је узела изјаву у којој је он рекао да ге ја у његовом стану који се налази у Омладинској улици физички напала НН женска особа, нанела му повреде и том приликом му отуђила 370 евра, као и мобилни телефон.

Полиција је врло брзо расветлила ово кривично дело основано сумњајући да је извршилац лице П.Р (32) из Пљеваља. Иста је пронађена у петак око 22 и 30 часова у Брезничкој улици у Пљевљима лишена слободе.

П.Р. ће у законском року бити спроведена Вишем државном тужиоцу у Бијелом Поље на даљу надлежност.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)