МИЛО ЈЕ ОБИЧНИ ИНТРИГАНТ И СМУТЉИВАЦ: Андрија Мандић оплео по председнику Црне Горе

В.Кадић

22. 01. 2021. у 18:55

МИЛО ЈЕ ОБИЧНИ ИНТРИГАНТ И СМУТЉИВАЦ: Андрија Мандић оплео по председнику Црне Горе

Андрија Мандић / Фото Танјуг

ЛИДЕР Нове српске демократије Андрија Мандић изјавио је да је председник Црне Горе Мило Ђукановић “обични интригант и смутљивац који покушава да посвађа парламентарну већину”.

-Ђукановић покушава да у парламентарној већини пронађе оне за које мисли да су му ближи, који су му фаворити како би са њима успоставио неку нову власт.

Конгрес који ће одржати ДПС је конгрес његовог коначног пораза и на том конгресу он жели да се представи посусталим члановима ДПС-а као човек који има идеју и визију и који је пронашао пут како да посвађа парламентарну већину, рекао је Мандић на конференцији за новинаре, истичући да Ђукановић покушава да бира своје савезнике у новој парламентарној већини, тражи своје омиљене представнике и мисли да их попут паука може увући у своју мрежу као што је раније увлачио традиционалне савезнике.

-На парламентарним изборима 30. августа победила је већина која је  била против њега, а не да би он владао са том већином. Данас када тај човек који је остао у мањини и који ће сваког дана имати све више људи који ће се окретати против њега у ДПС, код тих људи неће моћи да прође прича о такозваној љубави Црној Гори. Очекујем да актуелна парламентарна већина у Никшићу оствари велику победу на.локалним изборима 14. марта.

Очекујем бољи резултат него на парламентарним избортима и да ћемо остварити велику победу. Знамо да Мило Ђукановић улаже огромна средства, позива криминалце, да је полицију ставио у службу избора у Никшићу, али.му то неће помоћи, уверен је Мандић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)