ШЕШЕЉ ШОКИРАО У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ: Син Брана Мићуновића вођа паравојне формације у Црној Гори! (ВИДЕО)

Novosti online

16. 01. 2021. у 18:08

ШЕШЕЉ ШОКИРАО У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ: Син Брана Мићуновића вођа паравојне формације у Црној Гори! (ВИДЕО)

Фото: В. Данилов/В.К./Новости архива

ПРЕДСЕДНИК СРС проф. др Војислав Шешељ изјавио је да су комите у Црној Гори паравојна формација и да је њихов предводник син Брана Мићуновића.

- Никшић је одувек био изразито српски, али је то српство у манифестационом смислу било сузбијено деловањем Брана Мићуновића на том простору. Видим сад да је његов син предводник комита који су на Цетињу демонстрирали. Опасно је што је реч о паравојној формацији - изјавио је лидер радикала.

Да ће избори за Никшић бити први избори који се организују у некој локалној заједници, након парламентарних избора, рекао је др Владимир Павићевић.

Он је изјавио да ће то бити прилика да се ,,измери пролазно време" за све политичке опције које су учествовале на парламентарним изборима. 

- ДПС у овом моменту тешко да може да рачуна да дође до 35 одсто гласова у Никшићу. ДПС ће изгубити Никшић, а након тога и у Херцег Новог. У превремене изборе ћемо изаћи са веома слабим ДПС-ом. Ђукановић планира да се поново кадидује за председника ДПС-а и колико ја видим, ДПС је почео да слави своје поразе - сматра др Павићевић.

Шешељ је изјавио да у Црну Гору неће док не падне Мило Ђукановић.

Лидер радикала рекао је да очекује и да ће се цело крило ДПС-а отцепити.

Говорећи о економској ситуацији у Црној Гори, др Шешељ је рекао да ће премијеру Црне Горе Здравко Кривокапићу финансијски проблеми бити камен око врата.

- Мило је изгледа распродао Црну Гору неком западном инвестиционом фонду, а нема од чега да се плати ауто-пут који граде Кинези - изјавио је Шешељ.

Председник СРС је изјавио да га итнересује да ли ће бити слободних услова националног изјашњавања људи на попису становништва.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)