ОГЛАСИО СЕ ГЕОРГИЕВ НАКОН ВЕСТИ ДА ПОНОВО МОЖЕ У ЦРНУ ГОРУ: "Драги моји, можда вама и није нека вест..."

Новости онлајн

15. 01. 2021. у 23:20

ОГЛАСИО СЕ ГЕОРГИЕВ НАКОН ВЕСТИ ДА ПОНОВО МОЖЕ У ЦРНУ ГОРУ: Драги моји, можда вама и није нека вест...

Фото: Инстаграм

ДАНАС је донесено решење којим се укида забрана уласка у Црну Гору певачу Владу Георгиеву.

- Министарство унутрашњих послова донело је решење којим је поништило решење Управе полиције-Сектора граничне полиције „Југ“-Будва, СтГПИ И-Херцег Нови-Гранични прелаз Ситница, а којим је изречена мера забране уласка у Црну Гору за држављанина Републике Србије Владимира Георгијева. Донетим решењем, престала је да важи мера забране уласка у Црну Горе за наведено лице - саопштено је из Управе полиције.

Певач се након ове одлуке огласио у Вајбер групи "Ђедо - одбранио си светиње", и изразио задовољство због обновљене могућности да уђе у Црну Гору.

- Драги људи, можда вама није нека вест, али ја од данас опет могу у своју Црну Гору - написао је Георгиев у Вајбер групи. 

Фото: Принсцреен/Вајбер

Остали чланови групе позитивно су реаговали на његову објаву и подржали га у коментарима испод, а најчешћи коментар био је "Добродошао!". 

Подсетимо, популарни Барба у августу прошле године враћен је за Босну и Херцеговину са граничног прелаза Ситница "због забране уласка у Црну Гору", због како је наведено националне, односно унутрашње безбедности или јавног здравља. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)