КНЕЖЕВИЋ ПРЕТИ КРИВИЧНОМ ПРИЈАВОМ: Један од лидера ДФ-а позвао на полигираф председника Вишег суда у Подгорици!

Novosti online

11. 01. 2021. у 16:33

ЈЕДАН од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић позвао је председника Вишег суда у Подгорици Бориса Савића да на полиграфу утврде ко је вршио притисак на Апелациони суд. Он је на Твитеру најавио и кривичну пријаву против Савића.

КНЕЖЕВИЋ ПРЕТИ КРИВИЧНОМ ПРИЈАВОМ: Један од лидера ДФ-а позвао на полигираф председника Вишег суда у Подгорици!

Фото В. К.

- Позивам судију Бориса Савића, кадра Светозара Маровића, да на полиграфу утврдимо ко је вршио и врши притисак на Апелациони суд? Он или ја? И да не заборавим, чека га кривична пријава.  Тик- так.. - написао је Кнежевић.

Кнежевић је раније данас, такође на Твитеру , упозорио Савића и пар одлазећих полицијских функционера да, како истиче, одмах прекину са вршењем притиска у поступку за државни удар, и престану да траже пресуду која одговара њиховим личним интересима.

Након тога, Савић је саопштио да није тражио од поступајућих судија Апелационог суда да донесу пресуду која одговара његовим личним интересима, нити постоји таква пресуда.

- Нисам имао комуникацију ни посредно ни непосредно са судијама Аплеационог суда, нисам саопштавао свој лични интерес у поступку, нити мој лични интрес постоји - реаговао је Савић.

Подсећамо, лидери Демократског фронта Андрија Мандић и Милан Кнежевић осуђени на по пет година затвора у монтираном процесу, због ,,чланства у криминалној организацији од фебруара 2016. године".

По тој пресуди, ,,организација је планирала је да на дан парламентарних избора 16. октобра 2016. године, уз помоћ Демократског фронта, насилно заузме Скупштину Црне Горе, и да отме и убије тадашњег премијера Црне Горе Мила Ђукановића".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)