ОГЛАСИЛА СЕ НОВА СРПСКА ДЕМОКРАТИЈА: Кривокапић је требало да честита званичним путем!

В.К.

10. 01. 2021. у 21:55

ОГЛАСИЛА СЕ НОВА СРПСКА ДЕМОКРАТИЈА: Кривокапић је требало да честита званичним путем!

Андрија Мандић / Фото Танјуг

- НОВА српска демократија, као национална странка српског народа у Црној Гори, се захваљује свим овдашњим појединцима и организацијама на честиткама поводом Дана оснивања Републике Српске.

- Тај празник је празник за све Србе, па тако и за Србе из Црне Горе. Посебно се захваљујемо Влади Црне Горе, али нам, у исто време, остаје нејасно зашто премијер Кривокапић није јавно честитао овај празник Републици Српској. Сматрамо да је то требало да учини званичним путем, а не да се изазива сумња како се покушао сакрити и то претворити у неку приватну телефонску честитку - наводи се у саопштењу Нове српске демократије, додајући да никога у Црној Гори не треба да чуди антисрпска кампања Изетбеговића, Ђукановића, Комшића и сличних, подсетивши да је дужност и обавеза Владе је успостављање добрих односа у региону. 

- Наравно да су Нова српска демократија и српски народ посебно заинтересовани за односе Црне Горе, Републике Српске и Србије. То што бившем режиму смета све што је српско и православно и што су њима ближи неки који никада нису били пријатељи Црне Горе, то је већ проблем који они имају са собом. Они ионако сваких десет година мењају идентитет, тако да треба да будемо стрпљиви како би се они вратили на фабричка подешавања. Ми сматрамо да је Република Српска понос сваког Србина, настала у борби за слободу, и зато још једном честитамо празник и желимо много среће и успеха њеном руководству и свим грађанима - поручују из странке Андрије Мандића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)