БУКТИ РАТ ИЗМЕЂУ МИЛА И ДРИТАНА: Абазовић му поручио - Нема недодирљивих, тек смо почели!

М. С.

05. 01. 2021. у 18:08

БУКТИ РАТ ИЗМЕЂУ МИЛА И ДРИТАНА: Абазовић му поручио - Нема недодирљивих, тек смо почели!

Фото: ЕПА

ПРЕДСЕДНИК Црне Горе Мило Ђукановић је провидно твитнуо да он лично није дужан порезе, али није демантовао да је комапанија чији је сувласник блокирана на 12.45 милиона еура.

Ово је написао на Твитеру потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић, одговарајући Милу Ђукановићу председнику државе, који је демантовао данас ранију објаву Абазовића да је порески дужник, наводећи да је у питању најобичнија лаж и превара.

- Испитаћемо све транскације новог повериоца комапаније Holdco East. Више нема недодриљивих. Нека председник одговори на питања: Како је могуће да су кредити Глобал Монтенегро компаније на крају 2019. године износили 5,6 милона евра, а да је блокада на више него дупли износ?”, објавио је Абазовић, који је устврдио да је Ђукановић јако неуспешан у приватном бизнису: приход ГМ у 2019. години је износио (0) НУЛА евра, а капитал је негативан 3,9 милиона евра.

- Можда ни не зна за овај бизнис, као што није знао за картицу у Атлас банци. Глобал Монтенегро није АД већ друштво са ограниченом одговорношћу Д.О.О, па би било да председник научи разлику. Како је могуће да се комапанија ГМ више од 10 година не блокира када се обичним грађанима за најмањи дуг у кратком временском периоду блокирају средства?

- Нема више недодриљивих, тек смо почели - нагласио је Абазовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)