ШЕШЕЉ УПОЗОРИО ЦРНУ ГОРУ: Кривокапићеве четири срамне грешке ће му се разбити о главу! (ВИДЕО)

Novosti online

02. 01. 2021. у 13:05

ШЕШЕЉ УПОЗОРИО ЦРНУ ГОРУ: Кривокапићеве четири срамне грешке ће му се разбити о главу! (ВИДЕО)

Фото: Хепи тв принтскрин

ПРЕДСЕДНИК СРС проф. др Војислав Шешељ коментарисао је у јутарњем програму тв Хели нову Владу Црне Горе и жестоко критиковао то што премијер Здравко Кривокапић није повукао одлуку о протеривању српског амбасадора, што није повукао признање лажне државе Косово, што је српске лидере гурнуо у страну и што Црна Гора још не укида санкције против Руске Федцерације.

Лидер радикала је истакао да мисли да су Срби у Црној Гори веома разочарани и да се председник Владе Здравко Кривокапић показао у најгорем светлу.

- Ишао је на челу српске листе, а онда се окренуо против српског народа и његових политичких представника. Српске лидере је гурнуо у страну. То озбиљан политичар не може да ради. То озбиљан човек не може да ради и то ће му се разбити о главу врло брзо - рекао је Шешељ.

Шешељ је рекао да Кривокапић нема ни елементарну лукавост и да има само безобразлук и недостатак морала.

Лидер радикала је истакао да је Кривокапић био предлог блаженопочившег митрополита Амфилохија због тога што се заклињао у српство и због тога што је био близак цркви и представљао се као верник, а да је све то променио.

- Дао сам му доста времена. Што се мене тиче, он је већ ,,изгорео", али ту ће одлучивати српски народ и гласачи у Црној Гори - изјавио је председник СРС.

Шешељ је истакао да Кривокапић неће да поништи одлуку о протеривању српског амбасадора.

- На један покварен начин вади се на Мила Ђукановића. Мило ту нема никаквих ингеренција. Министар је донео одлуку да се протера, влада је виши орган власти која може да оповргне одлуку министра и Мило се ту ништа не пита. Кривокапић на тако покварен начин наступа у јавности како би му наивни људи поверовали - рекао је лидер радикала.

Он је истакао да Кривокапић неће да повуче одлуку о признању лажне државе Косово и да неће да укине санкције Руској Федерацији.

- Не доводи у питање ни учешће Црне Горе као пуноправне чланице НАТО савеза. Могли би рећи да је то због бојазни да НАТО на сувише пргав начин не реагује, али морао је да укине одлуку о протеривању српског амбасадора, да повуче одлуку о признању тзв. Косова и да укине санкције против Русије - изјавио је Шешељ и додао да не може да тврди да је Кривокапић био Ђукановићев човек пре избора, али да је врбован после избора.

Председник СРС је поновио да жели да се Србија у 2021. интегрише са Руском Федерацијом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Milos

02.01.2021. 18:01

@drago 1 - Moze se samo reci da ne postoji tzv crnogorski narod u CG jer je glupavo ime za jedan narod da je jasno da se radi o lokalnoj pripadnosti crnobrdjani moji. A i ako hoce tako da se neki bivsi Srbi danas zovu mogu, ta tzv nacija nastaje tek 45te tako da mora da prihvati istinu da dolazi nakon visevekovnog postojanja Srpske CG, sto znaci starosedeoca i da prihvati da su na Srpskoj zemlji pridoslice, migranti posto pre 45te nisu postojali i SVE sto je do 45 nastalo u CG stvorili su Srbi ili Albanci, Hrvati i dr a nikako tzv Crnogorci jer nisu ni postojali.

Zoran

02.01.2021. 17:35

Шешељу је боље да ћути јер његова реч више нема никакву тежину. Кривикапићева влада није ни протерала нашег амбасадора да би он такву одлуку повлачио. Што се осталих одлука тиче сасвим је сигурно да је за њих прво потребно учврстити власт па их онда донети, јер политичке прилике у ЦГ још су увек ровите. А колико је Шешељ политички мудар показује чињеница да тамо где је он умешао своје прсте више нема Срба.