ОВО ЈЕ ОСВЕТА ОВОМ ДЕЛУ ЦРНЕ ГОРЕ: Председник општине Беране осудио шестодневни прекид у снабдевању струјом у Беранама и Андријевици

М. С.

31. 12. 2020. у 20:19

ПРЕДСЕДНИК општине Беране Драгослав Шћекић осудио шестодневни прекид у снабдевању електтичном енергијом и искључења струје у претходних неколико дана у општинама Беране и Андријевица.

ОВО ЈЕ ОСВЕТА ОВОМ ДЕЛУ ЦРНЕ ГОРЕ: Председник општине Беране осудио шестодневни прекид у снабдевању струјом у Беранама и Андријевици

Фото: М.С.

- Недопустиво је да у 21. веку грађани данима немају струју и да буду приморани да Нову годину дочекују под штерикама. Црногорски електродистрибутивни систем (ЦЕДИС) је превише лежерно приступио насталој ситуацији или је и даље под контролом и притиском пропалих политичких структура које се свете овом крају Црне Горе, саопштио је Шћекић, који је нагласио "да су се морали боље организовати, ангажовањем додатних екипа са приморја и из централног дела на хитном отклањању кварова".

- Нестанком струје грађани су претрпели велике штете јер су приморани да баце комплетне намирнице из замрзивача. Неко за то мора преузети одговорност - рекао је председник. ЦЕДИС мора да изврши поправке и спречи масовнија и дужа искључења.То не сме да се догађа  мора се учинити све да се не понавља. Ова компанија мора да има одговорност према грађанима, ЦЕДИС се поводом ове ситуације понаша врло непрофесионалано. Не дају праве одговоре и не осећају да морају, додао је Шћекић.

Подсетимо, група потрошача са подручја Андријевице протестовала је у среду испред зграде Црногорског електродистрибутивног система у Беранама због шестодневног нестанка струје, чиме им је нанета велика штета.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

ИЗ ЈАДРАНА ВРЕБАЈУ 54 ВРСТЕ АЈКУЛА: Ево које су најопасније - десетак напада је забележено