ПОЧИЊЕ НОВО РАЗДОБЛЈЕ ЗА СВЕ: Из Херцег Новог, који је претходна власт три деценије рушила, честитају новој влади Црне Горе и премијеру

В.В.

05. 12. 2020. у 18:48

ЧЕСТИТКЕ новој Влади Црне Горе и премијеру Здравку Кривокапићу упутили су председник Херцег Новог Стеван Катић и потпредседик општине Милош Коњевић.

ПОЧИЊЕ НОВО РАЗДОБЛЈЕ ЗА СВЕ: Из Херцег Новог, који је претходна власт три деценије рушила, честитају новој влади Црне Горе и премијеру

Фото Танјуг

- Ово је промена за коју се Херцег Нови годинама залагао - истакао је Катић.

Он је додао да почетак мандата нове црногорске Владе значи ново раздобље за нашу земљу, у којем ће на првом месту бити воља и добробит њених грађана.

- Искрено верујем да ће новоизабрана Влада у сваком смислу оправдати поверење које је народ указао Вама и Вашим сарадницима - поручио је Катић и нагласио да нова Влада треба да значи и нови однос према општини Херцег Нови у којој сви очекују "потпуни заокрет у односу на политику оних који су током протекле три деценије нанели немерљиву штету нашем граду."

Катић је навео и да ће локална управа, као директна веза са грађанима, бити најпоузданији партнер новој Влади у реализацији пројеката који ће донети напредак Херцег Новом.

- Уједињени у намери да радимо часно и поштено за добро града, заједно можемо исправити неправде које су уназадиле Херцег Нови и остварити резултате на које ћемо бити поносни - написао је Катић.

Фото. В. В.

У сличном тону исписана је и честитка потпредседника херцегновске општине Милоша Коњевића.

- Јучерашњи је дан био заиста историјски за Црну Гору, а надамо се и за Херцег Нови, град који је претрпео најтеже последице тродеценијске недемократске државне власти. Желим Вам да, заједно са својим министрима и члановима кабинета, радите поштено и предано на успостављању темеља здравог политичког и економског система у земљи. Само на таквим темељима Црна Гора може доживети напредак, а Херцег Нови добити могућност да врати што му је одузето и изгради што му је разрушено - поручио је Коњевић.

Фото: В. В.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)