ШОК У СКУПШТИНИ ЦРНЕ ГОРЕ! Кнежевић: Оливера Ињац, предлог за министра одбране, је кадар ДПС-а са дна каце!

Novosti online

03. 12. 2020. у 14:07

ШОК У СКУПШТИНИ ЦРНЕ ГОРЕ! Кнежевић: Оливера Ињац, предлог за министра одбране, је кадар ДПС-а са дна каце!

Фото: Принтскрин

ЈЕДАН од лидера ДФ, председник Народне партије Црне Горе и посланик Скупштине Црне Горе, Милан Кнежевић изјавио је да је предлог за министра одбране мандатара Здравка Кривокапића, Оливера Ињац, ,,кадар ДПС-а са дна каце".

Он је рекао да је чак било поштеније да је мандатар предложио да Предраг Бошковић остане министар.

Кнежевић је рекао да ће ДФ ипак гласати за нову Владу.

- Уверен сам да нам ових 133.267 грађана нису дали подршку да 30. августа заспимо као Срби, а 31. августа се пробудимо као Црногорци, само да би били пожељни чистачицама у амбасадама и неформалним центрима моћи који желе да наставе наратив да Србин у Црној Гори не може и не сме бити премијер ове Владе - рекао је Кнежевић.

Фото: Принтскрин

Он је рекао да и онда кад су сви сумњали, Демократски фронт је носио зубљу наде и храбрости улицама Црне Горе, непокорни и само своји – знајући да се слобода не чека, него да се иде према њој.

- Пуним гласом 133 хиљаде гласача питам да ли је ово она слобода о којој смо певали коју смо обећали 30 августа или смо ми који смо певали фалширали и промашили, или користили неки немушти језик? - рекао је Кнежевић.

Он је истакао да он такође има релаксирану ситуацију и да га никад нису занимале фотеље, јер је своју борбу сведочио својим животом.

- Интересује ме изборна воља гласача - казао је Кнежевић и истакао да ће гласати за Владу иако је можда преварен, али да је боље бити преварен него варати.

- Да Бог да свако радио против Вас као ДФ, јер ћете у најгорем постати премијер - рекао је.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)