РАЗВЛАСТИТИ ДПС СВУДА - ПРВО У НИКШИЋУ: Посланици Нове српске демократије подржаће предлог Владе

В.К.

01. 12. 2020. у 19:06

РАЗВЛАСТИТИ ДПС СВУДА - ПРВО У НИКШИЋУ: Посланици Нове српске демократије подржаће предлог Владе

Фото Влада ЦГ

ПРЕДСЕДНИШТВО Нове српске демократије донело је једногласну одлуку да посланици ове странке подрже предлог за избор нове Владе Црне Горе који је дао мандатар Здравко Кривокапић. Врх ове артије разматрао је тренутну политичку ситуацију у земљи.

-Једногласно је оцењено да су наша странка и ДФ изнели кључни терет у победи над режимом Мила Ђукановића. Закључено је да је најважније сада ДПС развластити у свим оним општинама у којима ова странка још увек врши власт супротно већинској вољи грађана.

Прва таква општина је Никшић и у тој средини желимо да покажемо снагу наше политичке идеје и акције којом смо недавно на републичком нивоу оборили власт ДПС. У Никшићу ћемо окупити све оне добронамерне људе и организације које могу заједно радити са нама „За будућност Никшића" као што су недавно радили „За будућност Црне Горе".

Председник Нове српске демократије Андрија Мандић ће наредних дана обавити разговоре са председницима доказаних политичких партнера и свих оних са којима смо имали коректан и успешан наступ у времену које је за нама, саопштили су из НСД.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)