УПАЛИ У ТОР: Пси заклали или ранили 30-так оваца у Никшићу

Танјуг

23. 11. 2020. у 18:29

УПАЛИ У ТОР: Пси заклали или ранили 30-так оваца у Никшићу

Фото: Депоситпхотос

ЈЕДИНА Ромкиња у Црној Гори која се деценијама бави сточарством, Славка Аџовић из Никшића, преко ноћи остала је без тридесетак оваца.

Славка је остала без оваца када су у ноћи између суботе и недеље, пси упали у тор и заклали их или повредили.

"Дошла сам до тора и видела да ми нема оваца, потрчала сам и пробудила сестру, брата... Тражили смо свуда, негде нашли две, негде три, негде пет...", испричала је Славка за РТЦГ.

Није, кажу, прву пут да Славка трпи штету на имању, пси су јој и раније нападали стоку, а два пута јој је горело и сено.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

CRNOGORAC

24.11.2020. 19:19

Dakle ovdje se vidi da se radi o zlocinu i terorizmu prema jedne osobe Obaveza je sada ito ostra bez nekih izlaza i propusata zbog bilo cega, Pse i gazdu je lako pronac ito bez sumnje pa zakonski od strane drzave uputiti najblje sluzbenike da zavrse u sto kracem roku ovaj neljutski terorizam prema nekome a najvjerovatnije samo zato zasto je tamo naseljen. Obavezna hitna istraga i naravno sve ostete tako da ostecena osoba moze nastavit sa zamjenom stada a za takvu vrstu pasa Obavezno oduzimanje pa i zabranu za dobavljnja drugih pasa, Ovo je ocigledno ubistvo svoih komsija STROGE KAZNE su obavezno potrebne.