МЛАДИЋ ИЗ НИКШИЋА ОДАО ПОЧАСТ "ЂЕДУ": Улица Јосипа броза Тита има нови назив (ФОТО)

В. К.

22. 11. 2020. у 19:52

ДАРКО Мучалица, младић из Никшића у знак захвалности за све што је митрополит Амфилохије урадио за српски народ, Црну Гору и Православље дошао је на идеју да Улицу Јосипа Броза Тита у том граду преименује у Улицу Митрополита Амфилохија!

МЛАДИЋ ИЗ НИКШИЋА ОДАО ПОЧАСТ ЂЕДУ: Улица Јосипа броза Тита има нови назив (ФОТО)

Фото: Приватна Архива

- Сматрам да је управо никшићка слободарска омладина, којој и сам припадам својом часном борбом за одбрану светиња и величанственим литијама у знак љубави и подршке, према својој Српској православној цркви и пре свега захвалности према нашем, за живота светом Митрополиту јасно поручила у овој 2020. да смо ми његова, светосавска и Христова деца, која знају и разумеју шта је изворна, његошевска Црна Гора  и Стара Херцеговина, шта је љубав, шта је слога, вера у Бога, и да смо на тој страни, а не оној која представља заоставштина последњег предсједника СФРЈ - каже Мучалица.

 

- Свети Амфилохије, Ђедо наш, слава ти и хвала за све у име Никшићана, уз наду да ће ускоро нова власт и Комисија за именовање улица спровести овај почетак моје замисли и жеље у коначно дело. Догодине на литургији, у капели на Ловћену! И наравно, у Призрену догодине - додаје Мучалица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

БОЛНА ИСПОВЕСТ ПЕНЗИОНЕРА: Немам родбине, потпуно сам сам, сваке вечери на столу остављам папире за сахрану