ВЛАДА СКЛОПИЛА ТАЈНИ СПОРАЗУМ? Медојевић открио шта се дешава у Црној Гори

Novosti online

20. 11. 2020. у 20:17

ВЛАДА Црне Горе је у тајности склопила споразум са Међународним монетарним фондом, тврди Небојша Медојевић.

ВЛАДА СКЛОПИЛА ТАЈНИ СПОРАЗУМ? Медојевић открио шта се дешава у Црној Гори

Фото: Архива

Чека нас најоштрији програм штедње, саопштио је данас председник Покрета за промене Небојша Медојевић.

- Циљ је заштитити повериоце. Жртве ће бити наши грађани којима ће се смањивати плате и пензије. Повећање пореза је обавезно. Чекају нас године дистрибуције сиромаштва - написао је један од лидера Демократског фронта на Твитеру.

- Може ли опстати држава која има дуг 100 одсто БДП, извоз осам одсто БДП, нема своју валуту, нема девизне резерве, нема робне резерве, нама производњу - упитао је Медојевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (2)

mikk

20.11.2020. 22:38

Neće oni smanjiti ništa, već odpuštaju višak zaposlenih radnika u javne uprave, gde kažu da preko 50 procenata nema školu adekvatnu, niti realnu potrebu sama opština ili preduzeće za tim kadrom. DPS je namerno prezadužio dražvu, ispraznio kasu kroz tendere, prezaposlio opštine pre samih izbora... Oni su tako opstali najjača partija u sistemu CG. CG ima podršku od EU i NATO uskoro u iznosu koji je sigurno dovoljan da reše probleme. To nije tajna već je najavljeno, iako nije ispraćena vest. Ko koentariše da samo jedan mali Kolašin dobija žičaru, 6 hotela, koji se već grade, stambeno-poslovne centre.... To nemaju zlatibor i kopaonik zajedno. Projekti Čelebića su preko 500 miliona evra sad započeti a to je 5 procenata bdp samo njegov holding. Smokva bej, boka palace, dva hotela od pet zvezdica još u tivat, dve marine za jahte koje nisu jeftine u boku... Njima je prednost baš to što nemaju svoju valutu, baš zato nema infllaacije, a imaju nejveći priliv doznaka iz inostranstva, samo pomoraca imaju preko 10.000 sa prosečnom platom od 1.965 evra mesečno, to dolazi iz inostranstva svaki mesec. A godišnje to je 250 miliona evra, što je 2 procenta CG bdp-a ne nasedajte na priče medojevića čiji kadar beži u dps, ovo je njegov kraj karijere jer prvi put dps beži u redove opozicije.

mikk

20.11.2020. 22:56

I jednu stvar da budemo čisto. Pljevlja kao srpski grad većinski, koji predposlednji ulazi u sastav CG, ima veći prosek plate od glavnog grada u CG, pljevlja je drugi po veličini prosečne plate, prvi je tivat. A to što andrijevica, danilovgrad i ostali delovi koji su pretežno naseljeni vlasima, romima i albancima, nemaju jedan jedini patent da pokrenu posao, to što nemaju kulturu preduzetništva, već se radi o tradiciji banditarenja, čas su srbi, čas albanci, nekad su se smatrali turcima tako... to njima niko u cnroj gori nije kriv. Kako će medojević dokazat da jeste srbin, pritom ako on jeste srbin zajendo sa andrijevicom, klimentima i ostalima, pa onda prirodno ovi ostali srbi će reći da nisu srbi iz razloga koje je milo đukanovic objasnio. Ako treba srbin da nestne, onda to neće biti alanizacijom ili posrbljavanjem od strane albanaca pravoslavaca koji glume srbe. Medojević nema srpsko poreklo od pre turaka, dok tokom turaka ima tursko ili vlaško kako se uzme