ОПИРУ СЕ МРЗИТЕЉИМА: Одлука о формирању радио-телевизије Колашин усталасала јавност у овом граду

М. С.

21. 11. 2020. у 08:20

ОДЛУКА о оснивању РТВ Колашин усталасала је јавност у овом граду и потпалила "варнице" између коалиционих партнера ДПС, Групе бирача и СД.

ОПИРУ СЕ МРЗИТЕЉИМА: Одлука о формирању радио-телевизије Колашин усталасала јавност у овом граду

Фото М.С.

- Грађани Колашина треба да знају да одборници ГБ као и још неки одборници владајуће коалиције, неће у Скупштини подржати да директор РТВ буде неко ко је у јавности отворено ширио политичку, националну и верску мржњу - саопштио је председник СО Колашин Милан Ђукић (ГБ).

Он истиче да неће подржати ни незаконити Статут друштва, а ни финансијски програм који није у складу са реалним потребама локалног јавног емитера.

Зорана Бакић, Фото Демократе

Из табора Демократске Црне Горе у Колашину тврде да новоосновано општинско предузеће ДОО РТВ Колашин чини бројне незаконите радње у циљу задовољења личних интереса појединаца на челу са в. д. директором Драгославом Јекнићем.

БЕЗ ПАРТИЈСКОГ ЗАПОШЉАВАЊА

ЈАСНО је да актуелна ДПС-ГБ-СД има намеру да у потпуности уништи стабилност јавних финансија, зато их позивамо да ни у примисли не покушају бројна запошљавања у партијском радију - каже Зорана Бакић.

- Врло ћемо брзо сазнати непознаницу за шта је потрошено 6.000 евра које је општина пребацила Јекнићевој РТВ Колашин као и то које је консултантске услуге обављао у општини Колашин и за Милосава Булатовића, као и колико је средстава по том основу примио, с обзиром на то да Савет неистинитим саопштењима покушава да обмане још једном грађане Колашина, тврдећи да Јекнић досад није имао никакву накнаду за свој рад - каже одборница Демократа у СО Колашин Зорана Бакић.

Милан Ђукић, Фото група Бираа

Она додаје да би РТВ на годишњем нивоу грађане Колашина уз најављену плату Јекнићу коштала више од 80.000 евра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)