СУПРУГУ УБИО СЛУЖБЕНИМ ПИШТОЉЕМ: Притвор полицајцу из Берана, на саслушању рекао - Попио сам доста, ничег се не сећам

М. С.

20. 11. 2020. у 00:15

СУПРУГУ УБИО СЛУЖБЕНИМ ПИШТОЉЕМ: Притвор полицајцу из Берана, на саслушању рекао - Попио сам доста, ничег се не сећам

Фото В. Н.

ЗНАМ да сам попио доста алкохола. Када сам дошао кући разговарао сам са супругом. Знам да ми није одговарало нешто што ми је током разговора одговорила. Више се ничега не сећам.

Ово је на саслушању у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу, пред вишим државим тужиоцем Владаном Ђаловићем, казао припадник Граничне полиције Управе полиције Црне Горе Пуниша Премовић (47) из Берана, који је приведен уз кривичну пријаву Центра безбедности Беране због основане сумње да је починио кривично дело убиство.

Премовић је у среду у поподневним сатима хицем из службеног пиштоља, што је потврдила и Управа полиције, убио супругу Ивану Премовић (39) са којом је имао троје деце, старости од четири до 19 година... До трагедије је дошло у породичној кући Премовића у беранском приградском насељу Берансело.

После саслушања, Ђаловић је донео решење о отварању истраге и одредио задржавање од 72 сата за Премовића, који ће уз кривичну пријаву бити предат Вањи Ракоњац, судији за истраге Вишег суда у Бијелом Пољу.

Према речима тужиоца Ђаловића, Премовићу се на терет ставља тешко кривично дело за које је прописана најмања временска казна од десет година затвора. Обдукцијом коју је наложио судски патолог др Драгана Чукић, утврђено је да је смрт код несрећне жене наступила услед повреда од једног пројектила, који ју је погодио у пределу десног пазушног дела.

Фото М. С.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)