ЛОКАЛИ ПОД КАТАНЦЕМ ДО ПЕТКА! Након четворосатних преговора угоститеља са премијером Марковићем, одлучили да сачекају седницу НКТ

З. З.

12. 11. 2020. у 07:25

НАКОН четворосатних преговора са премијером Црне Горе Душком Марковићем, министрима и представницима НКТ, угоститељи су одлучили да им локали остану закључани до петка.

ЛОКАЛИ ПОД КАТАНЦЕМ ДО ПЕТКА! Након четворосатних преговора угоститеља са премијером Марковићем, одлучили да сачекају седницу НКТ

Све теже пословање за угоститеље

Тада је седница Националног координационог тела за заразне болести Црне Горе и према садашњим најавама требало би да ублажи постојеће мере у сузбијању ширења вируса корона.

И угоститељи и представници извршне власти усагласили су се да они нису криви за погоршање епидемиолошке ситуације изазване вирусом корона.

- Остали смо при ставу да ћемо отворити објекте, али сачекаћемо дан више, пролонгираћемо на предлог премијера Марковића и сачекати нове мере, које би могле бити рационалније и прихватљивије за нас угоститеље - рекао је након састанка Никола Буздован из Удружења угоститеља.

Очекују да се мере примене на све и поручују да им је прихватљиво, како је рекао Буздован, да локали остану затворени, али да им држава покрије све трошкове док та мера буде на снази.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)