НАЈБОЉИ ХЕРЦЕГНОВСКИ СТУДЕНТ: Дејан Булаја завршио основне студије са 10

В. В.

21. 10. 2020. у 18:34

НАЈБОЉИ ХЕРЦЕГНОВСКИ СТУДЕНТ: Дејан Булаја завршио основне студије са 10

Фото: В. В.

НАЈУСПЕШНИЈИ студент из Херцег Новог за ову годину је Дејан Булаја који је основне студије завршио са просечном оценом 10, на смеру Информатика и рачунарство на београдском Универзитету Сингидунум.

Он је сада са једнако добрим резултатима на постидпломским студијама на смеру Наука о подацима.

-Веома сам почаствован што сам добитник награде али сам и изненађен. Награда ми много значи а посматрам је као признање за сав досадашњи труд и рад који сам показао у досадашњој академској каријери, али и као својеврсну подршку Општине Херцег Нови у ономе што ћу радити даље. Сваки наредни успех који постигнем, неће бит само мој, већ и успех мојих суграђана и Општине Херцег Нови, рекао је Булаја.

-Веома ми је драго што су људи дивно реаговали на ову награду, показали су да су срећи и поносни због мог успеха а њихове честитке су додатни ветар у леђа, прича Булаја.

- Добар успех на факултету је као и сваки други успех у животу. Битно је да човек ради оно што воли. Љубав је на првом месту, а онда иду ред и рад, дисциплина и труд. Водећи се тиме ја сам уписао информатику и рачунарство и никада ми није био проблем да уложим неки додатни напор. Велики број људи уписује или ради оно што не воле и онда се подразумева огроман напор да се то савлада, објашњава Булаја.

Награда ће успешном и скромном младићу бити уручена 28.октобра на свечаној седници поводом Дана Општине Херцег Нови.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)