ПРЕДСЕДНИШТВО ДПС: Ванредни конгрес до половине децембра

В.К.

30. 09. 2020. у 13:56

ПРЕДСЕДНИШТВО ДПС-а једногласно је одлучило на седници којом је председавао лидер партије Мило Ђукановић да предложи главном одбору странке да се ванредни конгрес ДПС-а одржи до половине децембра.

ПРЕДСЕДНИШТВО ДПС: Ванредни конгрес до половине децембра

Фото архива

Циљ ванредног конгреса је, како је саопштено, покретање свеобухватне кадровске реформе, унапеђење и динамизирање рада партије на свим нивоима.


-Констатовано је да је подршка од 143.515 гласова изузетно значајна, утолико више јер је остварена у изборном процесу који је пратило директно уплитање страног фактора и отворено учешће Српске православне цркве. Демократска партија социјалиста остаје и даље појединачно најјача политичка снага која ће и у новом политичком контексту наставити да се снажно бори за јачање демократије, владавине права, реализацију европске агенде, очување мултиетничког склада и свих других вредности савремене Црне Горе- наводи се у саопштењу, уз констатацију  да признање резултата избора од стране ДПС-а „потврђује пуни демократски капацитет партије“ и да је захваљујући томе направљен нови искорак у демократском развоју, значајан за даље изборне процесе, снажење улоге Парламента и међународног угледа Црне Горе.

-Демократска партија социјалиста захваљује свим својим гласачима на поверењу, које представља снажан подстицај за истрајавање на нашим идеолошким опредељењима и реализацији предизборног програма- додаје се у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)