БОРЕНОВИЋ СА БЕЧИЋЕМ: Народна победа у Црној Гори је значајна за читав регион!

С.М.

29. 09. 2020. у 12:50

БОРЕНОВИЋ СА БЕЧИЋЕМ: Народна победа у Црној Гори је значајна за читав регион!

Фото ПДП

У ЦРНОЈ ГОРИ се десила велика народна победа која је имала велики значај читав регион, па тако и за нас у Републици Српској и БиХ.

Поручио је ово председник ПДП Бранислав Бореновић који се у Подгорици  састао са лидером Демократа Демократске Црне Горе и новоизабраним председником Скупштине Црне Горе, Алексом Бечићем.

– Показана је велика храброст, знање и мудрост и с те стране ми је битно да ПДП и Демократе наставе стратешку сарадњу која траје годинама уназад. Нјихово искуство са избора у Црној Гори значајно нам је и због судбоносних избора који ће се, сигуран сам, десити и код нас 2022. године када ћемо народном вољом побиједити режим у Републици Српској и БиХ,навео је Бореновић.

Бореновић је искористио прилику да још једном честита Демократама, коалицији коју су окупили, њиховим коалиционим партнерима, али пре свега братском црногорском народу који је у великом броју изашао на изборе и однио велику демократску побједу.

Поред Бореновића, у делегацији ПДП били су почасни председник Младен Иванић и заменик предсједника Ненад Вуковић, док су са стране домаћина састанку присуствовали заменица предсједника Зденка Поповић и генерални секретар Демократа Борис Богдановић.

– Нашу сарадњу карактеришу искрени, пријатељски и отворени односи, какви треба да буду између партнера. Трудимо се на сваком кораку, па и данас, да пошаљемо поруке помирења, љубави, слоге, заједништва, јер то је оно што треба Црној Гори, БиХ и Балкану, рекао је председседник Демократа - Демократске Црне Горе Алекса Бечић.

Фото ПДП

Бечић је истакао да су се доста људи делили, да смо доста због погубних, али често вештачких подела сви заједно испаштали и да из тог разлога сви људи чистог образа и савести, искрени, који имају добре намере, знање, вољу и способност треба да сарађују на сваком пољу.

– Помирење је предуслов економског и моралног опоравка и мој сан и жеља је да имамо помирен Балкан, јер из тога нам свима може бити само боље, закључио је Бечић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)