ОТКАЗАНИ ЈЕСЕЊИ АРАНЖМАНИ: Октобар и новембар неће поправити пословање у Здравственом центру у Игалу

В.В.

21. 09. 2020. у 14:55

ОТКАЗАНИ ЈЕСЕЊИ АРАНЖМАНИ: Октобар и новембар неће поправити пословање у Здравственом центру у Игалу

Фото В. В.

СВИ аранжмани раније уговорени за октобар и новембар у Медитеранском здравственом центру Института "Игало" отказани су.

Објекат је затворен, а поново ће отворити врата у фебруару наредне године, каже директор маркетинга Никола Мрачевић. Стара зграда Института остаће отворена до децембра за терапијске процедуре, рехабилитацију, синдикалне одморе, пензионере и пацијенте из Црне Горе.

- Драстичан је пад оствареног броја ноћења у односу на прошлу годину. Тачније ове године реализовано је око 70.000 ноћења у обе зграде. Надали смо се бољој јесени као и сви хотелијери, али за госте са западних тржишта није постојала могућност да се врате у овом периоду и све је одложено за следећу годину - објашњава Мрачевић.

КАРАНТИН

У ПРЕТХОДНОМ периоду у старој згради Института био је карантин, па овај објекат и даље остаје у приправности. У менаџменту ове успешне здравствено рехабилитационе установе европског гласа надају се да ће пословањем, пуним капацитетима, већ наредне године надокнадити губитак, који је проузроковала пандемија.

С друге стране, остали су на снази сви уговори састраним партнерима из Норвешке и Холандије, а гости из ових земаљамогли би следеће године да почну дадолазе већ у марту. Уз услов да до тада посустане пандемија вируса корона.

- Наши дугододишњи партнери Холанђани, Норвежани, Данци, Немци најавили су доласке за наредну годину.Кажу да једва чекају да дођу јер благодети које овде имају током четири седмице, колико им траје рехабилитација, осећају током целе године - рекао је Мрачевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)