СКЛАПАЈУ СЕ КОЦКИЦЕ ОКО БРУТАЛНОГ УБИСТВА: Зоран Марић из Херцег Новог у бекству - покушао да прода Љиљин џип и плаћао њеном картицом

В.В.

20. 09. 2020. у 14:08

СКЛАПАЈУ СЕ КОЦКИЦЕ ОКО БРУТАЛНОГ УБИСТВА: Зоран Марић из Херцег Новог у бекству - покушао да прода Љиљин џип и плаћао њеном картицом

Фото: Фацебоок

ЗА убиство канадске држављанке Љиљане Симић (54) чије је тело са видним опеткотинама у пределу главе и руку, полиција пронашла у петак 18. септембра, на неприступачном терену у засеоку Лазаревићи на Мокринама, надомак Херцег Новог, осумњичени су Зоран Марић из Фоче и Радомир Делић из Власенице.

Обојица су настањени у Херцег Новом. Делић је због сумње за саучесништво  у овом злочину ухапшен а полиција још интензивно трага за Марићем који се сматра непосредним извршиоцем.

Марић је вишеструки повратник у извршењу разних кривичних дела због којих је често затваран. На дугом списку су преваре, изнуде, крађе, покушај силовања, па чак и пријављивање лажне властите отмице.

Подсетићемо, нестанак Љиљане Симић пријавила је породица још 6. септембра. Тада је она са дубровачког аеродроме требало да отпутује кући али је потврђено да није прешла гранцу Црне Горе. Симићева је боравила у Котору, по седам осам месеци годишње, док је остало време проводила са децом у Канади. Последњи пут су је комшије и виделе у Котору  5. септембра када је напуштала стан.

Какав је био даљи след догађаја утврдиће истрага, а према наводима Симићкиног бившег супруга које преносе поједини медији  она је хтела да прода стан у Котору  и да купи мани.

Претпоставља се такође да је монструозно убиство почињено из користољубља.

Наводно је Марић често телефоном контактирао са несрећном жртвом, након њеног нестанка долазио у стан у Котору, покушао да прода њен џип и да плаћа њеном Виза картицом.

Незванично, та картица је блокирана из Виза центра јер су сан је подизане неуобичајено велике суме новца, по четири хиљаде долара месечно.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Viši inspektor Kluuzzooooo

20.09.2020. 15:53

Njen bivši je za mene veoma sumnjiv, kako je ovaj saznao za nju, kako su došli do nje? Ima tu mnogo pitanja, da su je uradili za lovu do nekle mogu i da razumem ali zašto ubiste jadnu ženu!!!