ЗАПЛЕНА 100 КИЛОГРАМА МАРИХУАНЕ: Полиција пресрела камион и ухапсила Улцињанина

Б. Дабић

15. 09. 2020. у 12:15

ЗАПЛЕНА 100 КИЛОГРАМА МАРИХУАНЕ: Полиција пресрела камион и ухапсила Улцињанина

Фото: Б.Дабић

СВЕ учесталије заплене дроге на црногорским друмовима, а и хапшења уличних дилера наркотицима.

Данас су из Управе полиције саопштили да је одузето око 100 килограма марихуане на подручју Котора. Ухапшен је Б.И. (31) из Улциња. Он је дрогу, спаковану у 20 већих паковања, укупне тежине око 100 килограма превозио камионом. Улцињанин Б.И. је ухапшен и привден уз кривичну пријаву државном тужиоцу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици.

Службеници Управе полиције су на подручју Котора контолом пронашли и одузели око 100 килограма марихуане. Ухапшен је Б.И. (31) из Улциња због сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је, поступајући по наредби Вишег суда у Подгорици, зауставила и контролисала возило „Волксwаген Транспортер Т4“ којим је управљао Б.И.

Подсетимо, пре осам дана у близини Бара, место Куње, пронађено је 122 килограма марихуане, ухапшен Никшићанин

Прегледом возила, у задњем дијелу истог, пронађено је и одузето 20 већих паковања са садржином опојне дроге марихуана, укупне тежине од око 100 килограма

ЛИСИЦЕ НА РУКЕ ДИЛЕРИМА ДРОГЕ

Предузимајући мере и радње у циљу спречавања уличне продаје опојних дрога последњих дана у неколико црногорских градова: Бару, Будви, Подгорици.. полиција је ухапсила више особа због уличне продаје дроге. Осумњичени је уз кривичну пријаву приведен надлежном тужиоцу у Више државно тужилаштво

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)