Пљеваљска полиција уместо да хапси вандале малтретира особе које су пријавиле вандале

М.Д.

04. 09. 2020. у 12:56

ИЗ Коалиције „ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ“ саопштили су да су полициски испектори пуна три сата јуче малтретирали Пљевљака Милоша Јовића који је пријавио могућег вандала, кога је затекао у близини исписаних графита.

Пљеваљска полиција уместо да хапси вандале малтретира особе које су пријавиле вандале

Фото: М.Д.

Из ове коалиције су објаснили да је Пљевљак, Милош Јовић, чувајући своје и достојанство свог православног народа јуче у 00:20х полицији пријавио врло могућег починиоца вандалског дела у Оџаку а кога је приметио у близини исписаних графита, после чега је одмах дао изјаву припадницима полиције-казали су из Коалиције „ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ“.


-Као врло могући починилац овог нечасног дела је означен Д.В. из села Жидовићи, вишеструки повратник у вршењу кривичних дела, лице криминогене прошлости, на последњим изборима откупљивач личних  карата-казали су из Коалиције „ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ“.

Они су истакли да пљеваљска полиција уместо да хапси вандале малтретира особе које су пријавиле вандале.

- Полицијски инспектори : Голубовић, Дробњак (трећем инспектору Јовић не зна име) пуних 3 сата, од 14:50 до 17:45х јуче малтретирају у станици полиције Милоша Јовића, претећим гласом и повишеним тоном га критикују зашто је др Вранеша обавештавао о писању графита. Један од полицијских инспектора  чак прети стегнутом песницом. Критикују  Јовића, траже „да призна“ да је у недељу вече свирао аутом у колони кроз Оџак и да ће бити кажњен због тога-тврде из  Коалиције „ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ“.

Они истичу да је Милош Јовић један частан, поштен момак, који никада у животу није имао никакав прекршај и коме је за 23 године живота ово први улазак у зграду полиције.
-Такође, осумњичени вандал Д.В. који иначе и сада носи наногицу због санкционисања кривичних дела јуче долази код оца Милоша Јовића, прети њему и његовој целој породици због разоткривања овог недела и то са све траговима спреја на шаци!!!-кажу из Коалиције „ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ“.

Треба казати да су се предходних дана у Пљевљима на неколико места појавили графити мржње.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)