"ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ" НАСТАВИЛА КАМПАЊУ У МУРИНУ: Кривокапић - "Не може држава да буде тако немарна према жртвама!"

В.К.

15. 08. 2020. у 18:40

КОАЛИЦИЈА "За будућност Црне Горе" наставила је победничку кампању у Мурину, где је носилац листе Здравко Кривокапић истакао да је овај крај изродио много визионара, паметних и мудрих људи, али да га режим константно запоставља, саопштено је из овог политичког савеза.

ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ НАСТАВИЛА КАМПАЊУ У МУРИНУ: Кривокапић - Не може држава да буде тако немарна према жртвама!

Фото: Коалиција “За будућност Црне Горе”

- Ми зато гарантујемо будућност која ће обезбедити правду, једнаке економске могућности, да народ остаје овде и да наша деца не одлазе - казао је Кривокапић.

Представници коалиције обишли су и уништене индустријске зоне у овом делу Црне Горе, који сведоче о немару ДПС-а за неке од јединствених производних погона на просторима бивше Југославије.

Фото: Коалиција “За будућност Црне Горе”

Кривокапић је поручио да ће будућа власт, на челу са коалицијом “За будућност Црне Горе”, бити она која мири, а не свађа и која не тражи разлике, већ оно што нас спаја.

Током посете, он је положио венац на споменик жртвама НАТО агресије 1999. године.

- Истина је да су овде страдали невини који нису угрожавали никога. Не може држава да буде тако немарна према жртвама. Када власт долази на ове просторе мимоилази овај споменик који је сведочанство невиности и чистоте, закључио је Кривокапић.

Он је нагласио да се истине не можемо одрицати, а њу је најбоље описао споменик у Мурину, те да нова власт неће заборавити породице жртава.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)