СКАНДАЛ У КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ ЦРНЕ ГОРЕ! Медојевић: Процењују политичку припадност оболелих од вируса корона који су хоспитализовани!

В.К.

субота, 15. 08. 2020. у 15:34

СКАНДАЛ У КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ ЦРНЕ ГОРЕ! Медојевић: Процењују политичку припадност оболелих од вируса корона који су хоспитализовани!

Фото: Архива "Новости"

НЕБОЈША Медојевић, један од лидера Демократског фронта и кандидат за посланика коалиције “За будућност Црне Горе” оптужио је менаџмент Клиничког центра Црне Горе у Подгорици да процењује политичку припадност оболелих од корон авируса који су хоспитализовани!

Медојевић је новинарима представио документ који се зове ”Списак хоспитализованих пацијената од 16. јуна 2020. на Клиници за Инфектвне болести КБЦ”, наводећии да је списак 47 пацијената аутентичан. Међутим, он га није поделио новинарима јер би, како је рекао, “угрозио безбедност извора и људе који су били на лечењу”.

- Не би ово било толико страшно да поред свих табела и не стоји процена два. У задњој колони стоји ознака из шифрарника ДПС-а. Доктори предвођени Абдићем и Ераковићем обрукали су лекарску професију, прегазили Хипократову заклетву, померили границе људске мизерије. Лекари и руководство КЦ који су везани за ДПС процењују политички припадност лица обољела од Ковид 19 која леже у КЦ на Инфективној клиници. Проверио да  да ли су ове особе заиста била на Инфективној клиници и добио сам потврду. Оно што је лоше за ДПС је то да ће само 13 особа гласати за ДПС. Сад је питање да ли ће они поред чијег имена стоји минус добити адекватну негу као они са плусом. Документ ћу послати амбасадама држава Европске уније, Велике Британије и САД. Грађани треба да виде да ми 30. августа не гласамо против једне политичке партије него против једне болесне, нациситчке идеологије у чијем центру је власт а они су за власт на све спремни - рекао је Медојевић.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

prolupetis

15.08.2020. 23:42

Ako je ovo tačno,pa ovi su se skroz na skroz izgubili.A lepo im je rečeno,ko tuče decu na protestima nema više političke budućnosti.Vlasti dolaze i prolaze sli ovakve stvari od 41. još niko nije radio.

Goran Nikolic akademik CANU

16.08.2020. 09:50

To se nikada u KCCG nije radilo. Čak i u savremenom političkom marketingu, koji malo uvažava etička pravila, treba poštovati prava bolesnika i medicinskog osoblja, i taj osetljivi međusobni odnos ne banalizovati na ovako grub i neistinit način.