ЦРНОГОРЦИ ГА ВРАТИЛИ СА ГРАНИЦЕ: Ђорђе из Београда имао негативан тест, ево шта је разлог непријатног изненађења

РИНА

15. 08. 2020. у 11:36

ПРВИ путници прошли су гранични прелаз Гостун и ушли у Црну Гору.

ЦРНОГОРЦИ ГА ВРАТИЛИ СА ГРАНИЦЕ: Ђорђе из Београда имао негативан тест, ево шта је разлог непријатног изненађења

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Међутим, неки ипак нису били те среће и поред негативног теста на корону  враћени су са Добракова. Ђорђе Вучковић ноћас је кренуо из Београда, изшао из Србије а на улазу у Црну Гору дочекало га је непријатно изненађење.

- Вратили су ме рекавши да тај тест не важи. Не знам шта је спорно је тај брзи тест уписан као један од крутеријума за прелазак. Целу ноћ сам путовао из Београда, да би ме сада уместо мора дочекао овај хладан туш - каже за РИНУ Ђорђе.

Надлежни апелују да су првих неколико дана врло могуће одрећене нејасноће приликом преласка граничних прелаза са Црном Гором. 

- Сада ћу ићи у Неум, бар тамо нема никаквих перипетија за улазак - рекао је Ђорђе.

Као услов за улазак у Црну Гору према првим информацијама пристиглим из Црне Горе српским држављанима неопходан је негативан ПЦР или ЕЛИСА тест на корона вирус, не старији од 72 сата, као и да грађани нису били последњих 15 дана у земљама којима је су границе са Црном Гором и даље затворене.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (26)

sima

15.08.2020. 12:20

Nornalan čovek u ovo doba povećanja zaraze neide nigde na more. Al kako vidite nađu se i poneke budale pa krenu? Pametnom ovo sve govori?danas je ovako a sutra mogu zatvoriti granice svi ? Ja mislim da bih svi koji ulaze u Srbiju iz drugih zemalja morali da imaju PCR test negativni. Isto tako i kad uzlaziš. Ako si zdrav putuj gde hoćeš bez karantina. To preporučuje i svetska organuzacija. Ceo svet je zaražen i tu je karantin nepotreban.

Cp6

15.08.2020. 14:30

Ђорђе, ако се ни сада ниси научио памети где се иде а где НИПОШТО, (ваљда је до сада сваком нормалном човеку више него јасно да се тамо не иде тренутно из оправданих разлога), онда ти је Ђорђе слаба вајда причати.

Bgd

16.08.2020. 20:19

Dok je god Milov rezim na vlasti u Crnu Goru ni da mi plate. Ali kada se 30.avgusta ukloni ovaj diktatorski rezim i ukine aparthejd nasoj braci tamo, naravno da cu sa porodocom ponovo tamo na more, jr je medju svojima najmilije. NE DAMO SVETINJE