МИЛОВ АКТИВИСТА ОТКУПЉУЈЕ ЛИЧНЕ КАРТЕ: Марко Милачић објавио снимак, погледајте како изгледају махинације ДПС-а

Новости онлине

15. 08. 2020. у 09:48

МИЛОВ АКТИВИСТА ОТКУПЉУЈЕ ЛИЧНЕ КАРТЕ: Марко Милачић објавио снимак, погледајте како изгледају махинације ДПС-а

Фото: Фацебоок

ПРАВА ЦРНА ГОРА Марка Милачића ексклузивно је објавила снимак разговора са активистом ДПС-а из Подгорице, задуженим за део града Стари аеродром, Славком Дубљевићем, у коме он отворено договара откуп личних карата за потребе Демократске партије социјалиста.

Дубљевић у разговору наводи да они (ДПС) имају канцеларију у тржном центру Франца на Старом аеродрому, а из разговора је јасно да је реч о канцеларији у којој се активисти ДПС-а баве и овим радњама.

Дубљевић у даљем разговору наводи да би било добро да се разговор око откупа личних карата, као и сусрет, догоди сутра јер је „председник“ данас, како Дубљевић наводи, у посети Старом аеродрому. Јасно је да је реч о председнику ДПС-а Милу Ђукановићу.

Дубљевић у разговору, у делу ценкања око цене откупа личних карата, каже да за то мора да „позове неког вишег“, након тога јасно потврђујући да мисли неког вишег у хијерархији.

Активиста ДПС-а у разговору даје прецизну цену откупа по личној карти у износу од 50 евра.

Права Црна Гора позива све надлежне институције, пре свега тужилаштво Црне Горе, да хитно, по службеној дужности, покрену поступак и реагују на очигледно и потпуно транспарентно кршење закона и Устава Црне Горе, у режији Демократске партије социјалиста.

Навели су да ће Права Црна Гора у најбржем могућем року о овоме обавестити све важне међународне адресе.

Права Црна Гора се, како наводе, одлучила на овај корак, контактирања и снимања активисте ДПС-а Мила Ђукановића, јер је потреба јавности да ово зна и да буде упозната са оваквим кршењем Закона Црне Горе важнија од било чега.

(Спутњик)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)