КОАЛИЦИЈА „МИР ЈЕ НАША НАЦИЈА“: Ко још верује у лажи ДПС аутократа?

М.Д.

14. 08. 2020. у 18:59

ПОСЛЕДЊИХ дана грађани општине Пљевља исмевају нова лажна обећања ДПС аутократа и причају вицеве о аеродромима, пругама и обећаних 100 милиона еура Душка Марковића, саопштили су из коалиције „Мир је наша нација“.

КОАЛИЦИЈА „МИР ЈЕ НАША НАЦИЈА“: Ко још верује у лажи ДПС аутократа?

Фото: Демократска ЦГ

- Уместо да објасните грађанима гдје је цементара са 1000 радних места, где је други блок Термоелектране, где су зграде за пензионере и војнике, гдје су асфалтирани путеви, гдје су топлификација и Топлана, гдје је пруга Пљевља - Бијело Поље, шта је са шумама и рекама, зашто и даље нема ни једна једина инвестиција и зашто нема нити једно једино ново радно место, ви се хвалите Домом културе који се гради 15 година, Пљеваљским парком који постоји више стотина година и пројектом центра града које сте преписали од Демократа, казали су из коалиције „Мир је наша нација“ питајући да ли мисле да се грађани Пљеваља не сећају да сте отпустили 5000 радника?

- Мислите ли да не виде како су на стотине ваших функционера постали милионери? Све сте уништили и распродали, од шума, река и поља, преко фабрика и зграда, па до имовине верских заједница- казали су из коалиције „МИР ЈЕ НАША НАЦИЈА“ додајући да ако су мислили да удбашким подметачинама из идеолошко идентитетске лабораторије у виду графита по зидовима поделе грађане и да на крилима мржње и свађа опет политички профитирају, овога пута су се преварили.
-Ништа вам неће помоћи да зауставите процес помирења Црне Горе. Неће вам успети да посвађате браћу, колеге, комшије и пријатеље. Узалуд су вам притисци, шпијунирања и кажњавања коалиције „МИР ЈЕ НАША НАЦИЈА“ која вам је трн у оку, која разара ваше редове и раскринкава вашу политику мржње и криминала. Зато нема дана када неко из ваших редова не приступи нашој коалицији- саопштили су из коалиције „Мир је наша нација““.
                                                       

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)