КРСТ ЋЕМО ЧАСНИ ОДБРАНИТИ: Радован након две деценије напустио ДПС, Милова странка се осипа из дана у дан

М.Д.

13. 08. 2020. у 20:46

НАКОН што је јуче млади активиста Милан Лечић напустио ДПС, данас је то исто урадио Радован Пушоња, након две деценије чланства.

КРСТ ЋЕМО ЧАСНИ ОДБРАНИТИ: Радован након две деценије напустио ДПС, Милова странка се осипа из дана у дан

Фото: ИН4С

Пљевљак Радован Пушоња напустио је данас Општински одбор Демократске партије социјалиста у Пљевљима, након две деценије чланства.

Радован је био активни учесник литија од самог почетка њиховог организовања,од краја децембра 2019.године без обзира на чланство у политичкој партији која је изгласала дискриминаторски ,,Закон о слободи вероисповести.
Пушоња је истакао да за време чланства није имао материјалне и финансијске користи од те партије, а истој је припадао из чистих идеала.
-Од децембра до јуна 2020.године био сам изложен уценама од стране ДПС-а због мог часног и хришћанског хода, са мојом браћом православним верницима. Сматрао сам литије првенствено верским скуповима, па сам самим тим био и учесник истих,вођен Божијим путем истине и правде, као сваки хришћанин, казао је Пушоња за портал ИН4С.
Он је истакао да је у месецу јуну 2020.године санкционисан за режимску непослушност на сраман начин од стране директора ДОО ,,Чистоћа“, Саше Јечменице, који ми је прекинуо радни однос у поменутом предузећу.

-Одговорно тврдим да сам поштовао све обавезе из Закона о раду, везане за моје радно место, а да је престанак уговора о раду, последица моје неоданости режиму. Цену незапослења ћу часно и поштено уз Божију помоћ платити, уз подршку моје такође незапослене супруге и троје малолетне деце. Како је тешко доћи до запослења, ако 30. августа не дамо свој глас против тиранијске владавине, Црна Гора ће постати прва држава по броју младих који је напуштају, а Пљевља замрли и опустошени град упркос природним богатствима које поседује наша општина“, казао је Пушоња поручујући за хлеб ћемо зарадити, али ћемо крст часни одбранити. За „Будућност Црне Горе“.

                                                    .Д.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)