ЗДРАВКО КРИВОКАПИЋ У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Одлуку о будућности земље доносимо 30. августа или никада

М.С.

11. 08. 2020. у 21:45

ЗДРАВКО КРИВОКАПИЋ У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Одлуку о будућности земље доносимо 30. августа или никада

Фото: ДФ

АКО желимо да наша земља има будућност, ту одлуку доносимо 30. августа или никада.

Ово је у Бијелом Пољу казао лидер коалиције „За будућност Црне Горе“  проф. др Здравко Кривокапић, који јебса сарадницима упознао грађане са решењима коалиције за горуће проблеме.

  -Црна Гора је земља свих нас – свих нас који желимо да останемо и у њој градимо будућност. Они који су нас довели до ове тачке су размишљали само о својим фотељама, а не о будућности наше деце, не о генерацијама које ће доћи. Оно што ми желимо да понудимо јесте нови пут, јер сада нови пут је једини пут који имамо, поручио је Кривокапић.

  -Пропала бјелопољска индустријска зона је симбол рада ове власти која је уништила економију. Коалиција „За будућност Црне Горе“ бориће се да санира последице режимске похаре и да створи економију која ће свакоме дати шансу да успе, казао је Кривокапић, који је приликом посете храму Св. Петра и Павла, казао да је борба против овога режима не само економска, него и духовна.

Фото: ДФ

 

  -Ово је и духовна борба која у коначном треба да доведе и до братског помирења. Овај народ заслужује најбоље и треба да угледа светлост и у оквиру овог земаљског живота, а та светлост је у останку наше деце у нашој земљи. За то се бори коалиција “За будућност Црне Горе”, закључио је Кривокапић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)