ПОЧЕЛЕ МАХИНАЦИЈЕ У ЦРНОЈ ГОРИ! Лекић: Објавићемо имена оних који продају личне документе

М. Д.

11. 08. 2020. у 19:56

ПОЧЕЛЕ МАХИНАЦИЈЕ У ЦРНОЈ ГОРИ! Лекић: Објавићемо имена оних који продају личне документе

Фото:

ПРЕДСЕДНИК Општинског одбора Нове српске демократије, Милан Мијо Лекић тврди да су ових дана у Пљевљима дошли до необоривих доказа да се почело са трговином личним картама.

- Тачније под претњама и уценама од људи одузимају њихова лична документа пре тога уценивши их да ће неко њима близак остати без посла ако то не ураде. А има и оних који добровољно продају свој лични документ за 50-100 евра!

Ми смо добили један део списка и фотографија личних докумената која су „откупљена“ и по којој цени у Пљевљима и гарантујемо да ћемо све објавити да би се комшије, рођаци и пријатељи упознали са  особама које су за 50-100-150 евра продали своје личне документе самим тим починили кривично дело, како они што су продали, тако и они који су откупили иста, а најгоре од свега за тричавих 50 евра су продали своју душу ђаволу.

- Овим путем стављамо свима дознања да знамо где вам се налази „откупна станица“ у насељу Потрлица у Пљевљима, као и вршиоце тих дела са чим ће јавност бити упозната благовремено као и са списком оних који су дали свој лични документ за 50 еура и тако постали јефтинији од овце! – саопштио је Лекић.

Он је поручио суграђанима, који се двоуме да продају своја документа, како каже, овој секти званој ДПС, да размисле још једном да ли желе да се њихова имена нађу на листи оних који су продали образ, веру, потомке и будућност своје деце за 50 евра.

- Да ли желите да доведете себе да тим делом ставите печат да сте ништа роба и да је овца скупља од Вас? Не дозволите да паднете под уценама и притисцима и искористите своје грађанско право и изађите на изборе 30. августа и гласајте своју слободу! Сачувајте Ваш образ и Вашу част! Не дозволите да Вас се покољења стиде и каче на стуб срама! - поручио је Лекић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)