БОМБАРДУЈУ НАС ЛАЖИМА И ОБМАНАМА: Покрет за Пљевља о деловању ДПС

М. Д.

понедељак, 10. 08. 2020. у 13:46 >> 13:46

БОМБАРДУЈУ НАС ЛАЖИМА И ОБМАНАМА: Покрет за Пљевља о деловању ДПС

Фото: Покрет за Пљевља

ПРЕДСЕДНИК општине Пљевља, господин Голубовић, је толико бацио „бомби“ у протеклих петнаестак година, да би му позавидио и сам Бошко Буха - саопштили су из Покрета за Пљевља.

Они истичу да када је реч о бомбардовању, има их разних, а свака бомба је опасна.

-Од оних правих, које бацају авиони или постављају терористи, знају бити опасније оне, које деценијама на нас бацају ДПС бомбаши. Поред оних, прослављених, из Скупштине, Владе, правосуђа и осталих државних институција, истичу се и неки локални, пљеваљски. Свакако, у томе предњачи актуелни председник општине, господин Голубовић, који је толико бацио „бомби“ у протеклих петнаестак година, да би му позавидио и сам Бошко Буха!-казали су из Покрета за Пљевља.

Они подсећају на неке од њих: изградња пруге Пљевља – Бијело Поље, изградња цементаре, изградња пута Косаница-Глибаћи-Бобово, систем даљинског грејања-топлификација, западна обилазница око Пљеваља, уређење Трга патријарха Варнаве, изградња градског базена, изградња регионалне санитарне депоније за Пљевља и Жабљак, изградња скијалишта, уређење Боровичког језера и купалишта, уређење одлагалишта Јагњило, уређење депонија Градац и Маљевац, систем за пречишћавање отпадних вода, развој бизнис зона у граду, изградња аеродрома Ђулина Гука...

- Списку лажи и обмана нема краја. Фали само још слетање на Марс, с обзиром на летачке и „прелетачке“ способности Голубовића и другова. Пљевљаци и Пљевљанке, заборавимо ли ова бомбардовања“ и „бомбаше“, џабе ће нам бити да памтимо сва остала. Нестаће нас, нестаће Пљеваља, поверујемо ли опет овим Минхаузенима данашњице -закључују из Покрета за Пљевља. -Ујединимо се сви и Бог ће бити са нама. Велика народна коалиција За будућност Црне горе ће 30. августа отворити врата слободе, правде и истине! Не дамо свештенике и светиње!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)