СРАМНИ ГРАФИТИ СТИЖУ ИЗ КУХИЊЕ ДПС-а: Опасни инциденти који могу имати озбиљне последице, стигла реакција СНП Беране

М. С.

недеља, 09. 08. 2020. у 13:15

СРАМНИ ГРАФИТИ СТИЖУ ИЗ КУХИЊЕ ДПС-а: Опасни инциденти који могу имати озбиљне последице, стигла реакција СНП Беране

Фото: М. С.

У НОЋИ између суботе и недеље два инцидента у Беранама, додатно би могли да наелектришу предизборну атмосферу у овом граду.

Наиме, на фасадама неколико кућа исцртани су графити на којима је исписано ''Ј...м ли вам мајку турску'', а као ''реципрочна мера'', људи лоших намера оскрнавили су велики православни крст на Богавском брду скидајући оцила.

Поводом исписивања непримерених графита у насељима где већински живе наши уважени пријатељи и комшије Муслимани и Бошњаци ОО СНП Беране најоштрије осуђује ту врсту вандализма за који знамо од кога долази. Већ испробани метод Удбе мрачних деведесетих година, категорични су из партије која је стожер владајуће коалиције у Беранама, из које напомињу да су и тада, као и сада, ''високо рангирани удбаши под капуљачама и окриљем мрака у предвечерје избора лепили Шешељеве плакате како би заплашили наше уважене комшије Муслимане''.

- Ништа ново, вратио се Шиме у град, а са њим и препознатљив рукопис сејања подјела и страха како би убрао политички поен за ДПС и обезбедио још четири године отимачине и пљачке државе уском кругу људи на врху пирамиде моћи. Е па, господо, овог пута вам то неће проћи јер је народ препознао све ваше подле, приземне и провидне методе и због тога ће вас казнити на изборима. Позивамо наше пријатеље Бошњаке и Муслимане да не наседају на ове провокације јер са православним живљем они никада нису имали било какав проблем већ управо са кухињом ДПС-а која под окриљем мрака кува све подлости у граду, тврде из ОО СНП Беране, и захтевају  ''од тужилаштва да хитно реагује и пронађе починиоце обзиром да постоје надзорне камере на местима где су исписани ови срамни графити''.

- Позивамо Србе, Црногорце, Бошњаке, Муслимане и све друге добре људе у нашем граду да заједно кажемо стоп ДПС-овој мрачној кухињи и унесемо светло лепшег и бољег живота, део је саопштења ОО СНП Беране.

Православна омладина Берана у недељу у раним јутарњим сатима обновила је оскрнављени православни крст.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)