МИЛО СИГУРАН У ПОБЕДУ: На проби су вредности које градимо деценијама

В. К.

08. 08. 2020. у 17:20

Председник Црне Горе и лидер ДПС-а Мило Ђукановић сигуран је у убедљиву победу партије на чијем је челу, 30.августа на парламентарним изборима.

МИЛО СИГУРАН У ПОБЕДУ: На проби су вредности које градимо деценијама

Мило Ђукановић / Фото ДПС

Он је на састанку у Љешкопољу рекао да су на овим изборима на проби оне вредности „које смо мукотрпно градили деценијама". Поручио да се не сме дозволити онима који желе да промене курс државне политике Црне Горе, укину њену сувереност и независност и врате је у статус какав је имала до 2006. године.

- Европа је природна кућа и амбијент за Црну Гору. Данас смо на 50 одсто просека животног стандарда ЕУ и очекује нас још пуно посла и не смемо дозволити да на том путу будемо заустављени. ДПС има две предности које опозиција не може победити. Прва предност су остварени резултати - очување мира и стабилности, знање у управљању кризним ситуацијама, обнова независности, обезбеђивање економског достојанства, учлањење у НАТО, лидерство у европским интеграцијама и значајно побољшање квалитета живота грађана. Друга предност је јасна визија коју наша партија има када је у питању даљи развој наше државе као и капацитети и мудрост који у њој станују да би таква визија била остварена - рекао је Ђукановић.

Лидер ДПС још је додао да та партија гарантује стабилност и да је Црна Гора на корак од остварења циља - европског квалитета живота грађана.

- Никада нисмо били толико европска и толико уважена европска држава као данас и то је животно дело ове генерације - рекао је Ђукановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)