АНДРИЈА МАНДИЋ: Успели смо оно што је изгледало немогуће!

В. К.

среда, 05. 08. 2020. у 16:44

АНДРИЈА МАНДИЋ: Успели смо оно што је изгледало немогуће!

Андрија Мандић / Фото Танјуг

- Народна коалиција „За будућност Црне Горе“ природан је израз снажне жеље и велике воље оног покрета народа који је претходних месеци тражио од свих одговорних политичара да се обједине и заједнички наступе на изборима 30. августа, изјавио је АндријаМандић, шеф изборног штаба Народне коалиције „За будућност Црне Горе“.

Он је додао да је то победничка коалиција, настала као резултат “наше овдашње политичке идеје, акције и снаге. Дакле, нико је није правио са стране, нити се у некој амбасади проверавала подобност било којег човека са ове листе”.

- Успели смо оно што је изгледало немогуће за овдашње прилике - да објединимо 11 различитих странака, понекад и супротстављених делова велике народне снаге, а добила свој коначни изглед у коалицији „За будућност Црне Горе“, коју предводи нестраначка личност. Као шеф изборног штаба, сигуран сам да је наша изборна листа најбоља политичка понуда на овим изборима -објаснио је Мандић.

Према његовим речима, на њој се налазе и доказани опозициони борци, али и много нових лица, која ће унети свежину у политички живот.

- Драго ми је што се на њеном челу налази нестраначка личност, професор Универзитета Црне Горе, интелектуалац привржен Цркви, Православљу као и универзалним вредностима слободе и демократије. Управо та чињеница говори о нашој жељи да на најодговорнија мјеста у будућој власти укључимо све оне вредне и добре људе који су спремни на конкретно политичко деловање. Професор Кривокапић је исказао такву спремност коју смо високо вредновали и са њим на челу листе идемо у сусрет великој изборној победи која ће променити Црну Гору - изјавио је АндријаМандић, шеф изборног штаба Народне коалиције „За будућност Црне Горе“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Miodrag iz Peći

06.08.2020. 07:02

Za koaliciju Srpska Lista na KiM mogu slobodno reći da je moje čedo. Naime posle peticije Putinu koju je potpisalo 40.000 Srba, svuda sam pisao da bi na KiM trebalo napraviti Jedinstvenu Srpsku Listu sa porukom da se na Kosmetu treba ugledati na jedinstvo Albanaca u vidu Rugovine LDK. Na početku je oko 25.000 Srba glasalo da bi samo u izborima za gradonačelnika K. Mitrovice glasalo oko 28.000 a na sledećim republičkim izborima preko 47.000 glasova za SL. Na izborima za srsku narodnu skupštinu glasalo je skoro 60.000 Srba. Litje su pokazale jedinstvo i Srba i Crnogoraca vernika "Srpske vere" odnosno SPC mitropolije crnogorsko primorske. Hajde prvo pobedite Milogorce a posle ćemo lako. Dug je put do revidiranja svega onog što su Milogorci uništili.