ПРЕДАЛИ ИЗБОРНУ ЛИСТУ: Коалиција За будућност Црне Горе верује у промену

В. Ђ.

уторак, 04. 08. 2020. у 23:45

ПРЕДАЛИ ИЗБОРНУ ЛИСТУ: Коалиција За будућност Црне Горе верује у промену

Фото: Коалиција за будућност Црне Горе

КОАЛИЦИЈА "За будућност Црне Горе" –Народни покрет, Демократски фронт, Права Црна Гора, Уједињена Црна Гора, Радничка партија И нестраначке личности, предала је изборну листу за парламентарне изборе који су заказани за 30.август.

Носилац листе Здравко Кривокапић, казао је да је ова листа орјентисана на добробит свих грађана. Чланови коалиције који су предали изборну листу били су симболично обучени у беле кошуље и мајице.

- На свим нашим досадашњим активностима чули сте да се појављују разне интерпретације и да сви желе да направе нешто и да укаљају другога. Ми управо због тога управо овом белином сведочимо чистоту којом ћемо током ове изборне кампање свима да укажемо да се нећемо обазирати на друге, него да ћемо правити систем који је орјентисан на поштовање, уважавање и исказивање гласа нашег народа, казао је Кривокапић. -Грађани Црне Горе су дуго чекали да дође до промене власти и да ће се та промена догодити овог пута, без обзира што предизборне претпоставке нису наклоњене опозицији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)