ПРЕТЊЕ МЕДОЈЕВИЋУ ИЗ ЛУКСЕМБУРГА: Ко стоји иза Вахида Дрпљанина?

В. К.

23. 07. 2020. у 15:04

ПРЕТЊЕ МЕДОЈЕВИЋУ ИЗ ЛУКСЕМБУРГА: Ко стоји иза Вахида Дрпљанина?

Фото: Новости

ЛИДЕР Покрета за промене Небојша Медојевић дао је изјаву у подгоричком Центру безбедности поводом прикупљања додатних информација због кривичне пријаве, коју је адвокат Дражен Медојевић предао против Вахида Дрпљанина из Луксембурга због претњи које је породица Небојше Медојевића добила - саопштено је из те партије.

- Имајући у виду, да је извесни Вахид Дрпљанин упутио озбиљне претње члановима породице лидера ПзП-а, службеници УП ће данас упутити хитан захтев Интерполу у Луксембургу, како би привели и саслушали ово лице. С обзиром на тврдње Вахида Дрпљанина и његовом сопственом признању, да он уредно долази на гласање у Црну Гору, према свим доступним информацијама, он није држављанин Црне Горе. Сасвим су јасне намере овог лица, као и то да је мотив политичке природе, а његови инспиратори, се налазе овде, те стога верујемо да це УП у најскоријем року решити овај слуцај, истиче се  у саопштењу Покрета, додајући да је Дрпљанин у међувремену обрисао свој профил на ФБ и сву комуникацију са Медојевићем.

- Медојевић је претходно снимио сву комуникацију и доставио ЦБ Подгорица. Медојевић очекује хитно хапшење Дрпљанина и истрагу да ли иза његове претње стоји ДПС, наркомафија блиска режиму или терористичке организације исламских екстремиста – упозоравају из ПзП.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)