НЕСВАКИДАШЊА ОДЛУКА ВИШЕГ ТУЖИЛАШТВА: Будванину полиција одузела 10 килограма наркотика, тужилац га пустио да се брани са слободе

С.Ђ.

20. 07. 2020. у 11:14

НЕСВАКИДАШЊА ОДЛУКА ВИШЕГ ТУЖИЛАШТВА: Будванину полиција одузела 10 килограма наркотика, тужилац га пустио да се брани са слободе

Фото: Управа полиције Црне Горе

БУДВАНСКА полиција ухапсила је 25.годишњег В.П. због поседовања 10 килограма различитих врста наркотика, а којег је надлежни тужилац након саслушања пустио да се брани са слободе.

То је званично саопштено из Управе полиције.

Он је приведен државном тужиоцу у Вишем државном тужилшатву у Подгорици који га је након саслушања пустио да се брани са слободе.

Полиција је, по налогу судије за истрагу Вишег суда у Подгорици, извршила претресе на две локације које користи В.П.

Претресом на једној локацији је пронађено и одузето: 7.650 грама марихуане, 163,2 грама кокаина, 921,8 грама хашиша, 150,9 грама амфетамин, 107,8 грама екстазија, 1263,4 грама прашкасте материје беле боје чији ће се састав утврдити вештачањем, две ваге за прецизно мјерење и мобилни телефон.

На другој локацији полиција је пронашла и одузела 84,7 грама марихуане, 32,5 грама амфетамина као и свеске са подацима за које се сумња да су евиденције о продаји опојних дрога, пише у саопштењу полиције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)