ПОДГОРИЦА ПРЕД ЗАТВАРАЊЕМ? Корона све јаче стеже обруч у Црној Гори

Танјуг

15. 07. 2020. у 22:09

УКОЛИКО се овакав тренд ширења корона вируса настави, није далеко дан када ћемо морати да затворимо Подгорицу и да се вратимо на онај режим од пре пар месеци, а мислим да нико од нас то не жели, упозорио је данас градоначелник Подгорице и члан Националног координационог тијела (НКТ) Иван Вуковић.

ПОДГОРИЦА ПРЕД ЗАТВАРАЊЕМ? Корона све јаче стеже обруч у Црној Гори

Фото: Новости

- Ми на данашњи дан имамо 553 активна слућчја заразе корона вирусом у Подгорици. То је бројка која је застрашујућа, над којом сви морамо да се замислимо и то је бројка која мора представљати аларм - нагласио је Вуковић.

На данашњој седница Оперативног тима за заштиту и спашавање Главног града, којом је председавао Вуковић, констатован је забрињавајући раст броја заражених, као и непоштовање мера од стране једног броја грађана, што је утицало на пораст броја оболелих од корона вируса, пренела је РТЦГ.

Како се наводи, све градске службе, као и до сада, даће свој пуни допринос и спроводиће прописно све мере уз појачану контролу.

Вуковић је апеловао да је поштовање мера обавеза свих, како би се сузбило ширење корона вируса, али и спречило увођење рестриктивних мера као што су затварање Подгорице, ограничење кретања и заустављање привредних активности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

ЖЕЛИТЕ ДА ОДУШЕВИТЕ СВОЈЕ НАЈМЛАЂЕ: Нема бољег избора од овог хотела у Бодруму, а ништа мање се ни ви нећете одушевити