ОГЛАСИО СЕ ЈАКОВ МИЛАТОВИЋ: Ево како је председник Црне Горе образложио оставку (ФОТО)

В.К.

24. 02. 2024. у 17:24

ПРЕДСЕДНИК Црне Горе Јаков Милатовић, подено је оставку на све функције у Покрету Европа сад!

ОГЛАСИО СЕ ЈАКОВ МИЛАТОВИЋ: Ево како је председник Црне Горе образложио оставку (ФОТО)

Фото: Фејсбук/Vremenska.Prognoza By Dušan

Он се огласио на мрежи X и поручио да је "досадашњи начин рада супротан обећаном и вредностима које је имао на уму приликом стварања Покрета."

- Приликом оснивања Покрета Европа сад, грађанима смо обећали транспарентност у раду, рационалан и аргументован дијалог о политикама које су инклузивне и одрживе. Истовремено, обећали смо да ће компетенције и лични интегритет представљати одлучујуће факторе при запошљавању и напредовању. Такође, обећали смо другачију политичку културу утемељену на уважавању различитости и афирмисању европских вредности - саопштио је Милатовић, који је до данас обављао и функцију заменика председника ПЕС- а Милојка Спајића, актуелног премијера..

Поручио је да ће Покрет Европа сад остати важан део његовог живота.

- Заједно смо исписивали историју демократских промена у земљи. Као и до сада, искључиво вођен интересима грађана, као председник Црне Горе све своје капацитете усмерићу ка реализацији кључних државних приоритета - закључио је Милатовић.

БОНУС ВИДЕО - ШТА ДА УРАДИТЕ КАДА ПОДСТАНАР ПРОМЕНИ БРАВУ: Адвокат Љиљана Попадић открива

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МИЛАТОВИЋ ГА ПИТАО ШТА ЋЕ НА ВОЈНОЈ ВЕЖБИ У СРБИЈИ: Кнежевић брутално одговорио црногорском председнику

МИЛАТОВИЋ ГА ПИТАО ШТА ЋЕ НА ВОЈНОЈ ВЕЖБИ У СРБИЈИ: Кнежевић брутално одговорио црногорском председнику

ПРЕДСЕДНИК Демократске народне партије (ДНП) Милан Кнежевић рекао је да је изненађен што га је председник Републике Јаков Милатовић замолио да објасни зашто је био на војној вежби Војске Србије, пошто је на председничким изборима победио захваљујући гласовима Срба, и да је то био феномен достојан филмских јунака Живка Николића.

21. 04. 2024. у 11:06 >> 11:09

Коментари (2)

КАКВА КЛОПКА: Овако је полиција надмудрила хулигане и похапсила актере велике туче навијача пред вечити дерби (ФОТО/ВИДЕО)